Subota, 24 listopada, 2020

Ono, kad si brutalno iskren: Vlasnik je na godišnjem. A kad se vraća? Da, stvarno je ovo napisao!

Tko je shvatio, shvatio je. Tko nije, njegov propust…

Brutalno iskrena obavijest na vratima nepoznate radnje negdje na našim prostorima upravo se širi društvenim mrežama i nasmijava dobar dio korisnika. Radnja je, naime, privremeno zatvorena jer je vlasnik na godišnjem odmoru.

Pa, kad se vraća?

Ne bi tu bilo ništa upadljivo da isti nije ostavio urnebesnu obavijest za svoje klijente. Prvi dio poruke zapravo je vrlo uobičajen i glasi: “Na odmoru sam.” E, ali nastavak je ono što izaziva smijeh jer ne može biti iskreniji nego što jest.

Pa, kada se radnja ponovno otvara? Vlasnik je i o tome pitanju bio vrlo jasan. “Vraćam se kad se odmorim”, obrazložio je u drugome dijelu obavijesti. Tko je shvatio, shvatio je. Tko nije, njegov propust.

Svi ga podržavaju

Ovu ludu fotografiju objavila je Facebook stranica Mape nevidljivog Balkana, gdje je ona postala veliki. Ljudi su, kao i uvijek, imali svašta za prokomentirati.

“Koji kralj”, “Znači nikad”, “Dobro da se uopće vrne”, “Pošteno!”, samo su neki od komentara ispod fotke, a duhovitog vlasnika radnje baš nitko nije osudio. Naprotiv, svi su mu zaželjeli da se dobro odmori.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> CAPAK I MARKOTIĆ TRAŽE MASOVNO CJEPLJENJE: Očekujemo cijepiti barem 700.000 građana protiv gripe
>>> DODIK UPOZORAVA BOŠNJAKE: Srbi i Hrvati će donijeti zajedničku deklaraciju o izlasku iz BiH
>>> Ja, Mato Crkvenac Nemam kćer! Mediji neosnovano povezuju bivšeg ministra sa uhićenim Kovačevićem
>>> MESIĆ PROPJEVAO: Sad znamo što se događalo u famoznom klubu na Slovenskoj 9
Komentari

Komentari