Utorak, 4 kolovoza, 2020

OGAVNA PREPISKA: Pedofil iz Dubrovnika djevojčici slao gnjusne poruke i tražio njezine gole fotografije

Šokantne poruke slao je pedofil s područja Dubrovnika djevojčici staroj 12 godina nagovarajući je pritom da mu pošalje fotografije na kojima je naga

Zatvorena Facebook grupa “Stop Pedofiliji SP” objavila je jezivu prepisku predatora koji je trenutačno na radu u Dubrovniku i osobe koja mu se predstavila kao 12-godišnja djevojčica iz Zemuna. Prepiska se, kako prenosi Dnevnik.hr, odvijala preko inboxa u koji je inače Makedonac (28) podrijetlom djevojčici slao gnjusne poruke nagovarajući je da se fotografira gola i da mu pošalje fotografije.

Kako bi je oslobodio straha, poslao joj je svoje fotografije s radnog mjesta, fotografiju osobne iskaznice, ali i genitalija.

Savjet za brisanje poruka

Napisao joj je i kako “mu se je*e” te da se želi “napaliti” jer želi “dr*ati”. Savjetuje osobi s druge strane da pobriše poruke kako ih ne bi vidjela njezina majka.

Predator iz Dubrovnika prvi je pedofil s područja Hrvatske otkriven na društvenoj mreži ove godine. Radi se o Makedoncu, ocu dvoje maloljetne djece, kojemu je Facebook pun obiteljskih fotografija. Slučaj je prijavljen policiji, a u Facebook grupi koja je objavila prepisku navode kako su to učinili da bi upozorili roditelje na činjenicu da pedofili njihovu djecu vrebaju preko društvenih mreža.

Komentari

Komentari