Srijeda, 27 svibnja, 2020

Odvjetnik Mišetić podnio tužbu protiv SDSS-ovog Pupovca zbog klevete

Odvjetnik hrvatskog generala Ante Gotovine Luka Mišetić na svom je Twitter profilu objavio da je podnio tužbu protiv Milorada Pupovca zbog klevete.

Tužba se odnosi na Pupovčevu izjavu da je Mišetić “jedan obični ratni profiter

Podsjetimo, u srijedu 22. svibnja, odvjetnik Luka Mišetić na svom se Twitter profil upitao, kakvo stajalište kandidati SDSS-a na europarlamentarnim izborima imaju o rezoluciji Europskog parlamenta kojom se osuđuje poricanje genocida u Srebrenici. U svojoj obavi, Mišetić je istaknuo kako prije svega misli na predsjednika SDSS-a, saborskog zastupnika Milorada Pupovca i drugog na listi prof. dr. sc. Dejana Jovića.

“U studenom 2018. godine Europski parlament usvojio je rezoluciju kojom se osuđuje poricanje genocida u Srebrenici. Kakvo stajalište o ovoj rezoluciji Europskog parlamenta imaju dvaju kandidata za Europski parlament, @dejanfpzg i M. Pupovac?”, napisao je Mišetić.

Iako mu ni jedan od njih nije odgovorio na Twitteru, Milorad Pupovac je u petak 24. svibnja, gostujući na N1 ustvrdio da je Luka Mišetić ratni profiter.

Pupovac je kazao da se diskusija vodila preko njihovih leđa te da su im se pripisivali stavovi koje ne za stupaju, a potom je napao Mišetića.

“Gospodin Mišetić je mene za nešto prozivao. Taj gospodin ne zavređuje da se osvrćem na njegove objede jer on je jedan običan ratni profiter koji nesreću Bošnjaka, Hrvata i Srba iz svoje američke debelje fotelje naplaćuje debelim i golemim sumama novca, uključujući i novce ove države. Zadnji je koji meni i Joviću može spočitavati da negiramo bilo kakvu vrstu zločina i bilo čije stradanje. Prema tome, molim vas, nemojte me pitati o tome jer to je za mene uvredljivo”, ustvrdio je Pupovac.

Nešto kasnije putem Twittera, oglasio se i odvjetnik Mišetić poručivši kako ‘Milorad Pupovac i Dejan Jović NIKADA neće priznati: “Srebrenica je genocid”‘.

“Čestitke za N1 što ste Pupovcu postavili teška pitanja. Može me osobno napasti onoliko koliko želi, ali novinari bi trebali vidjeti kroz njegove taktike. Milorad Pupovac i Dejan Jović NIKADA neće priznati: “Srebrenica je genocid”. Većina u medijima dopušta Pupovcu i Joviću da se predstavljaju kao “Europljani” i “progresivci”, dok istovremeno izbjegavaju moguću “kompromitaciju” kod njihove glasačke baze priznavanjem genocida u Srebrenici. Zato, čestitke još jednom, N1. Časna ste iznimka. Razotkrili ste ga”, istaknuo je Luka Mišetić.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Mladića kod Đurđevca zaustavila policija, dobio je 18.000 kuna kazne
>>> Zvonko Zubak nudi Hrvatskoj 12 Miragea 2000 za samo 76 milijuna dolara
>>> Mnogi vozači bosi ili u japankama sjedaju u auto, policija otkrila može li vas kazniti
>>> SLIKOM BJEŽI OD AFERE: U čijem je to društvu uslikan general Gotovina?
Komentari

Komentari