Srijeda, 26 veljače, 2020

Od Kuščevića ni traga ni glasa, no javili se njegovi roditelji. Majka poručila: Vi novinari ste grobari živih ljudi

Dok istražitelji češljaju njegove nekretnine na Braču, od bivšeg Lovre Kuščevića ni traga ni glasa. No, novinarima se obratila njegova majka Žarka Kuščević i kazala: ‘Bog vas blagoslovio, grobari su časno zanimanje, ali vi novinari ste grobari živih ljudi’

‘Bog vas blagoslovio, grobari su časno zanimanje, ali vi novinari ste grobari živih ljudi’, kazala je Žarka Kuščević i pozvala novinare da se pozabave ljepšim stvarima, a ne ‘ovim neistinama i senzacijama’, pišu 24sata.

‘Ne vjerujem niti jedan posto što se dosad pisalo. A kad bude sve gotovo, neka se objavi što se našlo’, kazala je. Kaže da se ne brine zbog sina.

‘Mirna sam i spokojna jer znam svog sina, na kojeg sam posebno ponosna. On ima empatije prema slabima i siromašnima’, rekla je Žarka Kuščević.

‘Ja sam majka koja je zamalo završila na psihijatriji jer nisam mogla sve ovo o njemu slušati. Nije mi bilo drago čitati vaše novine i slušati televiziju. Pustite nam nešto lijepo, u ovoj državi se i lijepe stvari događaju’, poručila je majka bivšeg ministra.

Ministrov otac Nenad Kuščević nije bio toliko rječit.

‘Moj sin i cijela moja obitelj izvrgnuti su ruglu te sve što bih rekao na tu temu bilo bi krivo prezentirano i shvaćeno, stoga je najbolje ništa ne govoriti’, rekao je.

Komentari

Komentari