Utorak, 14 srpnja, 2020

NOVINARI UŠLI U KUĆU PSIHOPATSKOG UBOJICE IZ BiH: Susjedi okreću glavu, ne žele se ni približiti dvorištu ubijenog Gačića

Susjedi okreću glavu od kuće okrutnog ubojice Edina Gačića u Brđanima kod Konjica. Kuća je gotovo prazna i zapuštena i doima se da je Gačić u njoj vrlo malo boravio

U utorak su u šumi kod Kiseljaka u središnjoj Bosni pripadnici specijalne jedinice MUP-a Kantona Sarajevo, nakon višednevne potjere, pronašli i likvidirali 43-godišnjeg Edina Gačića.

Gačić je prije toga, u razmaku od pet dana, ubio dvoje ljudi i bježao policiji krijući se u šumama. Prethodno je izašao iz zatvora nakon dugogodišnje robije zbog ubojstva vlastite majke i bivšeg suborca iz rata.

Susjedi okreću glavu od ‘uklete kuće’

Po izlasku iz zatvora trebao je biti na psihijatrijskom liječenju, no zbog propusta tamošnjeg sustava Gačić se nesmetano kretao i kuću pokraj Banje Luke zamijenio je onom u selu Brđani kod Konjica.

U Brđane su došli reporteri sarajevskog Dnevnog avaza te ušli u napuštenu kuću poremećenog serijskog ubojice. Nakon što je Gačić počinio dva zadnja ubojstva u nizu te nakon što se saznalo za njegove prethodne zločine, susjedi u Brđanima njegovu kuću doživljavaju kao ukletu. Okreću glavu od nje ne želeći je ni gledati, a ni prilaziti dvorištu, piše Dnevni avaz. Kuća je gotovo prazna i zapuštena i doima se da je Gačić u njoj vrlo malo boravio.

Gačić je 4. veljače u Podorašcu kod Konjica brutalno ubio Sauda Sultanića, a pet dana kasnije u Suhodolu kod Tarčina oduzeo je život i policajcu Mahiru Begiću. Godine 1999. ubio je bivšeg suborca Ismeta Gunića, a 2002. i svoju majku Fisetu.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Bivši savjetnik opleo po predsjednici: ‘Neka demantira što je obećala Vučiću!
>>> KOLINDA MIJENJA RETORIKU: Pogriješila sam oko pozdrava “Za dom spremni”
>>> Ibrahimović hvalio Modrića, pa doživio iznenađenje: Srpski mediji proglasili ga ustašom
>>> Majka dječaku koji je umirao stavila sliku Padre Pia na glavu! Evo što se dogodilo…
Komentari

Komentari