Utorak, 11 kolovoza, 2020

NOVINARI ISMIJAVALI HOS PA DOBILI ODGOVOR: Hosovac im burtalno očitao lekciju

Damir Markuš, jedan od istkanih HOS-ovaca nije ostao hladnokrvan na naslađivanje i izrugivanje u tekstu koji s prijezirom govori o kukavičluku bivših pripadnika ove postrojbe, najpoznatije po herojskoj obrani vukovarskog Sajmišta.

“Hrabro je marširati Splitom i urlati “Za dom spremni”. Učinite to u Bleiburgu. Junaci, razvijte tamo svoje crne zastave, vičite tamo svoj pozdrav slobodi, dižite desnicu u zrak. Učinite to i na duže vrijeme si osigurajte u Austriji tri besplatna obroka dnevno da se mi ostali barem malo odmorimo od vaših ludosti”, mali je dio članka koji je šokirao hosovce, a Markuša nagnao na reakciju:

“Ovo je najbolji primjer kako budalu ne treba tražiti, sama dođe. ”Hrabri” hosovci su bili hrabri tamo gdje je trebalo biti ratnih devedesetih godina. A ti jado bijedni, trebao bi više poštivati na stotine najhrabrijih sinova i kćeri, koji su kao hosovci dali život za Hrvatsku. Ma naravno, znaš ti to dobro, ali novac radi svoje, plati se i tako piši. Jadno. Mi smo povijest napisali krvlju a ti to tintom nećeš moći nikad izbrisat, koliko god da ti se plaća ili jednostavno si takav, jadan. Ovo je eklatantan primjer hrvatski narode kakve su nam tiskovine, tj, navodno neovisni novinari.

E moj narode, sada koje kakvi miševi izlaze i z svojih rupa i ”hrabro” napadaju, naravno, iz daleke daleke udobne fotelje, redakcije. Vrijeđa dio hrvatske pobjedničke vojske, dio onih koji su dali najviše što su mogli i došli do cilja. Smeta to, smeta takvima, jadnicima, ali neka znaju jedno, mi smo povijest napisali i to će se zauvijek pamtiti, a vi?”, napisao je Markuš na Facebooku.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Suljagić: “Halal svaki metak Titu i partizanima”
>>> VIDEO Bijelić ustvrdila da podrška Bl. Stepincu proizlazi iz ‘opravdavanja ustaškog režima’; odgovorio joj Raspudić
>>> (VIDEO) PREŠUTJELI SU VAM UHIĆENJE RADIKALNOG LJEVIČARA! Provocirao gospođu s krunicom, a njegovo ime vam je POZNATO!
>>> Austrijski vicekancelar u videu zbog kojega je otišao Hrvatsku nazvao s*anjem
>>> KOVAČ UZEO NASLOV PRVAKA PA OTKRIO ONO ŠTO SVI ŽELE ZNATI! Ostaje li trener Bayerna?
Komentari

Komentari