Nedjelja, 29 studenoga, 2020

NOVA SRAMOTA VODSTVA Hajduka: Niti jednom riječju nisu spomenuli utakmicu niti čestitali – pune facebook slikama s Brača

Split i Dalmacija su jučer dokazali koliko vole reprezentaciju – atmosfera pred punim stadionom je bila odlična. No predsjednika kluba koji inače igra na tom stadionu, Brbića, nije bilo na tribinama, niti užeg vodstva: Oni i dalje “ne žele imati ništa s korumpiranim HNS-om”, osim što naravno igraju u prvoj nogometnoj ligi (što po vodstvu Hajduka valjda nema veze s HNS-om.

Djetinjasto i nezrelo ponašanje vodstva splitskog kluba je i te kako vidljivo na društvenim mrežama na kojima je Hajduk tijekom i nakon utakmice demonstrativno objavljivao vijesti o treninzima svojih prvotimaca na Braču. No zanimljivo je da su se prekjučer pohvalili i time da čak tri njihova igrača igraju za U-19 reprezentaciju (nisu napisali hrvatsku) na što im je jedan od navijača Hajduka odgovorio:

“Za čiju su reprezentaciju igrali? Za onu protiv koje rukovodstvo kluba i udruge bojkotiraju sutrasnju utakmicu?! Za onu protiv koje se navijalo proslo SP u Rusiji i kojoj se i dalje zeli zlo?! Za onu koja sutra igra u Hrvatskom Splitu, a vec danima vlada ratno stanje i sprovode se neviđene mjere sigurnosti, aktiviraju se dronovi i antidronovi,helikopteri…..kao da u najmanju ruku dolazi reprezentacija Srbije?! Za onu reprezentaciju zbog koje se sutra ide na utakmicu,a  mnogi ti to zamjeraju i uzivo i na drustvenim mrezama?! Koji smo mi licemjeri,malo ih ovakvi ima na kuglu zemaljskoj!”

Zanimljivo je i da se Hajduk jutros oko 9, dakle punih 12 sati nakon utakmice, pohvalio time da je jedan njihov igrač pozvan za utakmicu protiv Wallesa – pa bi bilo zanimljivo vidjeti hoće li odbiti poziv, kad su već odlučili demonstrativno ignorirati reprezentaciju?

Utakmica s Mađarima je jasno pokazaka da Brbić i udruga Naš Hajduk nisu niti Hajduk niti Split. Oni i dalje vlastitu nekompetenciju i loše rezultate upravljanja klubom pravdaju Mamićem, Šukerom, i HNS-om. Inače, kad ne bi vodili taj svoj jednostrani fiktivni rat protiv vodstva HNS-a u ime Hajduka (zapravo protiv Zagreba u ime Splita i protiv Hrvatske u ime Dalmacije, a sve se prelama preko reprezentacije) ostali bi bez izgovora za svoje postojanje.

Komentari

Komentari