FaH

NOVA PRIJAVA PROTIV SEVERINE – Ovaj put od Centra za socijalnu skrb

Podijeli

Dok se Severina naslikava u Monte Carlu i reklamira naočale, Centar za socijalnu skrb protiv nje diže kaznenu prijavu. Kraj prošle godine pjevačica je dočekala s prvostupanjskom presudom, kojom je dijete dodijeljeno bivšem suprugu. Presuda zapravo i i nije iznenađenje, obzirom na brojne prijave za zanemarivanje djeteta koju je protiv Severine digla privatna škola u koju ide njezin sin, ali i na činjenicu da nije dozvoljavala pristup djetetu djelatnici Centra te da je preko medija kršila pravo na privatnost djeteta i javno napadala sutkinju u slučaju.

Ovo nije prvi put da je podnesena prijava protiv Severine, ali je prvi put da Centar za socijalnu skrb podnosi kaznenu prijavu protiv nje. Od Centra su novinari 24 sata tražili pojašnjenje zbog čega su je prijavili.

– U konkretnom slučaju Centar ne može iznositi detalje o tijeku postupka i obiteljskoj situaciji s obzirom na to da bi se iznošenjem podataka u javnosti kršili zakonski propisi – poručili su.

Severinini odvjetnici kažu da nemaju saznanja o prijavi niti znaju iz kojih razloga je podignuta, tvrdi Severinina odvjetnica Jasminka Biloš.

Bivši partneri Severina Kojić i Milan Popović sedam godina se sudski spore oko skrbništva nad sinom. Sve do zadnje presude dijete je bilo dodjeljivano ravnopravno jednom i drugom partneru. Po novoj presudi, koja nije konačna, Severina dijete ima pravo viđati dva puta tjedno po pet sati i svakoga drugog vikenda te sa sinom može provoditi katolički Božić i uskrsne blagdane. Na tu presudu se Severinini su se odvjetnici žalili.

Ujedno ocu sina mjesečno mora plaćati nešto više od 1200 kuna alimentacije, a oba roditelja trebaju raditi sve što je u interesu djeteta. Sud je u presudi jasno naznačio što joj je zamjerio i zbog čega je izgubila skrbništvo. Između ostaloga, stoji da je odbijala suradnju s institucijama, vrijeđala ljude uključene u proces, nije poštovala Popovića kao drugog skrbnika, ali da je medijski eksponirala svoje dijete.

Komentari

Najnovije