Nedjelja, 12 srpnja, 2020

Njemački parlamentarci: “Klimatski histeričari maltretiraju one koji traže pošten dijalog temeljen na činjenicama”

Bilo bi najbolje da čitavo čovječanstvo počini kolektivno samoubojstvo, pa da intelektualno superiorne životinje mogu nastaviti s normalnim životom u skladu s prirodnim zakonima.

Izuzetno histerični nastupi očito psihički labilne glumice Grete Thunberg o „klimatskim promjenama“ prijeti racionalnoj raspravi o toj temi, upozorili su njemački zakonodavci.

Pozornosti gladna paranoična balavica također je podnijela službenu žalbu UN-u protiv Njemačke, Francuske, Brazila, Argentine i Turske zbog toga što nisu učinili dovoljno u zaštiti okoliša za buduće generacije, javlja RT.

Dok su njezini nastupi u UN-u primili pohvale njemačkih marksističkih stranaka, konzervativni zakonodavci podigli su uzbunu zbog njenih optužbi.

Zastupnik Roderich Kiesewetter, član Merkeline Kršćansko-demokratske unije (CDU), rekao je da Thunberg pokušava maltretirati one koji traže pošten dijalog o pitanjima okoliša temeljen na činjenicama.

Onaj tko se želi racionalno raspravljati već je od početka diskreditiran“, napisao je, dodavši da je objektivnost bačena kroz prozor.

Druga zastupnica CDU-a, Jana Schimke, optužila je Thunberg za širenje „početne masovne histerije“.

Gerd Müller, ministar gospodarske suradnje i razvoja, napomenuo je u svojoj reakciji da zaštita klime ne počinje s Gretom Thunberg.

Dokazano je da je jedini domet klimatskih histeričara isključivo nesuvislo iracionalno širenje panike bez ijednog čvrstog argumenta, a još manje s bilo kakvim razumnim idejama. U skladu s time, mnogi mladi diljem Europe dali su se u tiransko cviljenje za tobož izgubljenim djetinjstvom i budućnošću, baziranu na fiktivnoj priči koja je već prešla granice šizofrenije.

Bezidejnost, iracionalnost i manjak i zadnje tračka logike, čak i osnovnih znanja, tako će svijet koštati nove ideološko-religijske diktature plebsa zvane – idiotizam, prenosi tribun.hr pisanje njemačkih medija

Komentari

Komentari