youtube

Ali S., 44-godišnji Iranac koji je u ponedjeljak ujutro na pločniku u Düsseldorfu nožem napao i ubio 36-godišnju organizatoricu vjenčanja Njemicu Annu S. još nije pronađen.

Napad se dogodio u 7:38 sati. Iranac je dočekao nesretnu ženu ispred njezinih kućnih vrata i napao je.

Svjedok koji je svjedočio krvavom događaju je prvi pozvao policiju. Kazao je kako je netko napao ženu na pločniku u ulici Bachstraße u gradskom dijelu Friedrichstadt.

Vidio je muškarca koji je ženi najprije zadao udarac šakom u glavu. Žena je pala i ostala ležati na podu. Potom joj je zadao ubode nožem a onda pobjegao, prenosi Fenix-magazin

Prolaznici su pokušali pomoći ženi zaustavljajući krv odjećom. Ubrzo je došla hitna i odvezla je u bolnicu. Unatoč svim naporima liječnika žena je nakon dva sata preminula.

Policija još ne navodi motive napada i ubojstva, no neki susjedi su za Bild otkrili kako je Anna S. imala problema s jednim djelatnikom iranskog kioska u blizini svog doma. Navodno je to sama rekla.
Stanar iz zgrade u blizini mjesta krvavog zločina je rekao da je vidio počinitelja kako bježi na biciklu u smjeru  Brunnenstraße.

Policija je pretražila i stan osumnjičenog, ali ga tamo nisu pronašli.

Lokalni mediji pišu kako ovaj zločin nije i jedini u posljednjih nekoliko dana u Düsseldorfu. Pišu kako je  grad zahvalila “krvava sezona”.

Navode brojne napade u problematičnijim dijelovima grada, kao i u blizini glavnog kolodvora. Pišu kako situacija u gradu “zastrašuje”.

Pa tako portal pi-news.net piše kako je u srijedu muškarac sa psihičkim poremećajem mesarskim nožem s 25 centimetara dugom oštricom u vrat ubo 27-godišnjakinju koja je srećom preživjela.

U tramvaju na liniji 709 u središtu grada muškarac sa psihičkim poremećajem je napao dvije žene. Napad su spriječili putnici u tramvaju. Kasnije se ustanovilo da je muškarac planirao ubiti više osoba u tramvaju na toj liniji.

U petak se jedan 71-godišnjak u Düsseldorf-Mörsenbroichu pojavio na vratima svog susjeda sa sjekirom. Ubrzo je uhićen.

Također u petak, vozač se posvađao s prolaznicima, potom nastavio voziti, okrenuo automobil, opet se dovezao do prolaznika, izišao iz automobila sa sjekirom te krenuo prema njima. Na vrijeme je spriječen.

Navedeni slučajevi nisu i jedini o kojima pišu lokalni mediji u Düsseldorfu. Građani se stoga pitaju; što se događa u posljednje vrijeme u njihovom gradu.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> NAPETOST U BIH: “Procesuirati Dudakovića ili neće biti mira”

>>> 30 DANA ZATVORA: Ovu majicu policija strogo zabranjuje

>>> To može samo Mario Mandžukić; za manje od pola sata pokazao da on mora stajati uz Ronalda

KOmentari

Prati nas i ne propusti ekskluzive!