Srijeda, 1 travnja, 2020

NJEMAČKA: Nakon brutalnog ubojstva djevojke (15) u parku: Policija uhitila osumnjičenog (17)

Nakon smrtonosnog napada nožem na 15-godišnju djevojku u Viersenu, policija je uhitila 17-godišnjaka, dok je 25-godišnjak pušten.

Nakon nasilne smrti djevojke u Viersenu , policija je uhitila 17-godišnjaka. Tinejdžer je bio u policijskoj postaji u društvu svog odvjetnika, priopćila je policija u utorak. Riječ je o mladiću iz Bugarske, koji živi u Viersenu.

Osumnjičen je da je ubio 15-godišnju Iuliu R. u ponedjeljak u parku. Počinitelj i žrtva su se poznavali, rekla je policija. Istraga o točnim okolnostima se nastavlja.

Zločin se dogodio u ponedjeljak oko podneva, Fenix-magazin

Prvotno uhićeni 25-godišnji muškarac pušten je u utorak ujutro. Policija ga je isključila kao krivca.

Muškarac (25) je pobjegao policiji, ali se kasnije sam javio u policijsku postaju u Viersenu. “Čovjek je tijekom ispitivanja izjavio da se povukao iz policijske kontrole jer se bojao da će biti istražen zbog kršenja Zakona o narkoticima”, izvijestili su istražitelji.

Ranije smo pisali…

U Viersenu (NRW) nožem je ubijena 15-godišnja djevojka. Ubojstvo se dogodilo u ponedjeljak u parku, a policija je privela jednu osobu na ispitivanje. Svjedoci su počinitelja opisali kao tamnog, “sjevernoafričkog izgleda, crne kose”.

Prema navodima Bilda, djevojka je iz Rumunjske. Je li imala i njemačku putovnicu, policija još ne zna.

Djevojka je bila oko podne u parku na biciklu kada je ubodena nekoliko puta nožem. Beskućnik Ilja Hansen čuo je njeno vrištanje i požurio pomoći joj. Pala je, prekrivena krvlju, u njegovo naručje… Prebačena je u bolnicu gdje je umrla.

Bild je objavio i kako je rekla na njemačkom jeziku “Ja umirem, umirem”, dok je teško ozlijeđena teturala u parku.

Osumnjičenik je mladić (25) koji je na početku izbjegao policijsku provjeru. No, predvečer, mladić iz Turske pojavio se u policijskoj postaji.

“Poznat je policiji i njegova moguća umiješanost se trenutno istražuje”.

U kakvom je odnosu s djevojkom, još se istražuje.

Komentari

Komentari