U selu Altefähr u Rügenu, u njemačkoj Saveznoj državi Mecklenburg-Vorpommern, u subotu navečer, oko 21 sat, pronađena je 9-godišnja djevojčica.

Pronašao ju je mještanin koji je kazao kako je djevojčica bila sama i uplašena. Rekla mu je kako ju je u mjesto ostavio otac.

Muškarac je pozvao policiju, a nakon što su se pobrinuli za djevojčicu, pronašli su roditelje koji su već tražili svoju kćer.

Prema policijskom priopćenju, djevojčicu koja s obitelji živi u Stralsundu, je u Altefähr dovezao otac kako bi joj održao lekciju. Policiji je objasnio kako mu kćer nije htjela spavati. Dovezao ju je u Altefähr i ostavio na ulici kako bi shvatila “da joj je kod kuće najbolje”.

Rekao joj je da hoda za njim dok je on vozio ispred nje. No, bilo je mračno, a u jednom trenutku se otac s automobilom previše udaljio pa ga djevojčica nije vidjela. Kad je shvatio da ne vidi dijete, vratio se, ali nje više nije bilo. Krenuo je u potragu, a kad je nije našao, otišao je po suprugu te su zajedno tražili kćer, prenosi fenix

Oca sad čeka kaznena prijava.

Djevojčica je vraćena majci, no nadzirat će ih Ured za socijalnu skrb, kazala je glasnogovornica policije za njemačke medije.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> MNOGI HRVATI KOJI SU SE ISELILI NE ODJAVLJUJU BORAVIŠTE: Razlog? Iskorištavanje sustava u domovini
>>> OTKRIVEN MOTIV KRVOLOČNOG TROSTRUKOG UBOJSTVA? ‘Šokirani smo, tko je ovo mogao slutiti?!’
>>> HRANA KOJA OBNAVLJA PLUĆA PUŠAČA: ‘Postoji magični broj kad je riječ o preporučenoj količini’
KOmentari

Prati nas i ne propusti ekskluzive!