Nedjelja, 12 srpnja, 2020

NJEMAČKA: Hrvatica traži nestalu kćer, policija nakon 12 godina otkrila novi trag

Njemku javnost ponovno je zaokupirala jedna istraga, a koja je stara preko 12 godina. Naime, njemka policija još uvijek nije pronašla Georgine Kruger za kojom tragaju još od 25. rujna 2006. godine, kada je Georgine izašla iz autobusa u berlinskom naselju Moabit i od tada joj se gubi svaki trag.

Njemački policijski istražitelji su danas započeli novu akciju u pretraživanju šume u blizini Brieselanga. Radi se o području veličine oko 5000 kvadratnih metara. Policija to radi, jer je nedavno dobila trag koji ju je odveo u Brieselang, piše njemački Bild.

No, policijski dužnosnik Thomas Neuendorf je jasno rekao da se s velikom vjerojantošću mora pretpostaviti kako će se pronaći samo Georginino mrtvo tijelo.

Njemački Bild piše kako je Policija dobila jedan anonimni poziv, koji ju je naveo da istraži ovo područje još jednom.

Georginina obitelj još uvijek živi u nadi kako će ju Policija naći živu, a brat ističe kako je se nada polako topi, jer su sve dosadašnje istrage ostale bezuspješne.

Naime, Georgine je bila vrlo vesela djevojka, koja je sanjala da jednog dana postane glumica, a prema riječima njezina polubrata Tomislava najgora je neizvjesnost. Njihova majka Vesna je Hrvatica, koja se ne može pomiriti s činjenicom da još uvijek nije pronađena njezina kćerka.

Anto Pranjkić/Priznajem.hr

 

Komentari

Komentari