FaH

Kad je uprava Bayerna najavila konferenciju za novinare mnogi su najavljivali smjenu Nike Kovača, ali to se nije dogodilo, naprotiv.

Svoje izlaganje započeo je Karl-Heinz Rummenigge.

“Stali smo uz igrače koji su previše kritizirani. Tu je jedan Manuel Neuer koji je zaslužio puno više poštovanja. Nevjerojatno je što sam sve pročitao o njemu, čovjek je svjetski prvak i četiri puta je bio najbolji golman svijeta. Ili što čitam da su Boateng i Hummels prestari”, poručio je, prenose 24 sata.

“Možda biste trebali pogledati preko granice kako se štite igrači u drugim državama. Ovo ne govorim samo novinarima, već i bivšim igračima i stručnjacima. Prije tri tjedna ste mislili da ćemo neporaženi završiti sezonu, a sada pišete o nezapamćenoj krizi. Tužit ćemo one koji o nama pišu laži”, poručio je.

“Želim reći nešto što nema veze s Bayernom. Sramotni su i napadi na izbornika Joachima Loewa. Sramotno je i izvještavanje o zvižducima Niki Kovaču na košarkaškoj utakmici”, dodaje Uli Hoeness.

” Imali smo dobrih utakmica i onda jedan loš niz, ali nećemo otpustiti Kovača. Sjetite se vi novinari koliko ste nas hvalili. Mi smo svjesni pogrešaka, ali sigurno neće s njima izlaziti u javnost. Uvijek ću braniti svoje igrače i trenera, dovoljno su oni samokritični”, poručio je sportski direktor Hasan Salihamidžić.

KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!