Petak, 21 veljače, 2020

NIŠTA ČUDNO KOD STANKOVIĆA: Njegov gost Bare – Pročitao sam Bibliju, to je toliko tupava knjiga

GORAN BARE ovotjedni je gost emisije Nedjeljom u 2, a emisija je počela njegovim komentarom aktualne situacije u Hrvatskoj.

“Toliko mi to sve digne živce da počnem psovati i pljuvati, toliko me to naživcira da ne gledam dnevnik, ne gledam medije. Gledam samo filmove na filmskim kanalima i tu i tamo neku utakmicu”, rekao je.

Otkrio je da je on završio za bravara, trgovca i ugostitelja, te dodao da je “završio Trgovačku školu s trojkom”.

“Tata mi je našao vezu za školu, čak mi je predlagao fakultet”, priznao je i dodao da je završio Ugostiteljsku školu kad mu je pokojna supruga ostala trudna.

Progovorio je i o svojoj prošlosti.

“Ništa ne bih mijenjao, nakon ovog zadnjeg albuma kad nisam mogao izaći van razmišljao sam o prošlosti i mogu ti reći da nemam nikakvih zamjerki. Ponosan sam na neke svoje postupke, bilo je gluposti, ali kad ideš do jaja, ima gluposti”, rekao je.

“Ponosan sam što se nisam prodao. To je floskula. Nisam se prodao ni politici, to je bila cijela rock ‘n’ roll ekipa kojoj se Dino pridružio, mislili smo da radimo nešto što će pogurati ljude”, još je jednom ponovio.

“Ja ću riknuti za desetak godina, jedino sam ljut na ljude u ovoj zemlji koji su toliko pasivni kao da se sve ovo događa u Sjevernoj Koreji. Zbog čega imamo te političare, taj sabor, ništa ne žimku, sve mi se zbrkalo”, dodao je.

Priznao je da je prvi put kad je ušao u crkvu pobjegao kad je vidio raspetog Isusa.

“Zavidan sam ljudima koji baš vjeruju. Ja ne mogu tako razmišljati, 21. je stoljeće. To je srednjovjekovna priča, vatra u paklu, raj, bog. To je kao Crvenkapica, k’o priča za malu djecu. Pročitao sam Bibliju, to je toliko tupava knjiga. Izvinjavam se”, dodao je.

Otkrio je i da su mu Vinkovci u lošem sjećanju jer mu je tamo žena umrla, a i kad su mu prijatelji poginuli, optužili su ga da im je prodao drogu.

“Ja nisam nikome u životu prodao drogu, ja sam kupovao drogu za sebe”, rekao je.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> NOVINARI ISMIJAVALI HOS PA DOBILI ODGOVOR: Hosovac im burtalno očitao lekciju
>>> MATIĆ OTKRIO: Pravi razlog dolaska Angele Merkel nije privrženost HDZ-u
>>> Slavni nogometaš razbjesnio gay zajednicu, sličnu je stvar napravio i jedan Hrvat
>>> ĆIRO SE ČUDI: “Pljuju me, a moja gesta trebala bi biti primjer svima!”
Komentari

Komentari