NINO RASPUDIĆ: “O znakovlju HOS-a i Zvonimiru Troskotu”

Podijeli
Zastupnik Mosta Nino Raspudić osvrnuo se u Facebook statusu na nedavni istup kandidata te stranke za gradonačelnika Zagreba, Zvonimira Troskota, o znakovlju HOS-a, kad je na N1 TV rekao da bi trebalo suditi i ubititi HOS-ovce zbog znakovlja, što je izjava za koju se kasnije ispričao. Status Nine Raspudića prenosimo u cijelosti:

O ZNAKOVLJU HOS-A I ZVONIMIRU TROSKOTU

Poštovani,

mislim da nakon stotina tekstova koje sam objavio i stotina sati tv nastupa u kojima sam se bavio svim važnim hrvatskim temama moja stajališta ne treba dodatno objašnjavati – sve znakovlje koje su hrvatske postrojbe koristile u Domovinskom ratu, koji je jedini temelj naše države, je neupitno pa tako i grb HOS-a.

Isto tako, valjda sam pedeset puta javno istaknuo kako smo mi antitotalitaristi i da baštinimo iz hrvatske povijesti sve što je vodilo prema demokratskoj, neovisnoj Hrvatskoj, dakle ni Pavelića ni Tita.

Zvonimir Troskot je u inače izvrsnom nastupu u kojem je pretežno govorio o obnovi Zagreba zatečen pitanjem o “incidentu” o kojem u tom trenutku nije znao ništa upotrijebio krive riječi, što je poslije razjasnio i ispričao se.

Pretpostavljam da je na pitanje voditelja mislio da su tamo bili i neki transparenti.

Uz izrezanu rečenicu kako ništa tog dana nije veće od Maslenice i kako je Milanović morao ostati, uz krive riječi koje su uslijedile i odgovarajuću medijsku manipulaciju dobili smo pseudoaferu koja se prelomila preko leđa tog neupitno dobronamjernog i domoljubnog čovjeka i bacila u sjenu važna pitanja o kojima je govorio i kojima se predano bavi u gradu Zagrebu.”

O ZNAKOVLJU HOS-A I ZVONIMIRU TROSKOTU

Poštovani,

mislim da nakon stotina tekstova koje sam objavio i stotina sati…

Posted by Nino Raspudić on Sunday, January 24, 2021

Komentari

Najnovije