Nije normalno što rade Mariju Mandžukiću; trebao bi se oglasiti Juventus i sve razjasniti

Podijeli

U vezi Marija Mandžukića i njegove budućnosti iz dana u dan dolaze različite informacije. U jednom trenutku hrvatski napadač odlazi iz Juventusa, a u drugom nastavlja karijeru u talijanskom prvaku

Kako će se rasplesti situacija oko budućnosti Marija Mandžukića? Posljednjih tjedana talijanski i engleski mediji raspisali su se o mogućim kupcima za bivšeg hrvatskog reprezentativca, a nekako najviše se spominje engleski velikan Manchester United.

No oko toga transfera situacija se mijenja iz sata u sat. Prema pisanju dijela stranih novinara Manchester United volio bi vidjeti Mandžukića u svojem dresu, dok opet neki pišu da je Hrvat prestar za svlačionicu ‘cvrenih vragova’.

Za vikend se opet pojavila vijest da Mandžukićeva sudbina ovisi o Pauli Dybali koji bi zajedno s našim nogometašem trebao doći na Old Trafford, a Juventus bi dodao još nešto gotovine te bi u zamjenu prema Torinu stigao Romelu Lukaku, prenosi tportal

Želi li ili ne želi ManU hrvatskog napadača saznat ćemo sljedećih nekoliko dana, jer u Engleskoj završava prijelazni rok (10. kolovoza), ali zaista nije normalno da Mandžukić mora proživljavati takvu nejasnu situaciju uoči početka sezone.

Možda bi se napokon trebali oglasiti i čelnici Juventusa pa da javno objasne kakvi su njihovi planovi sa Super Marijom.

Komentari

Najnovije