Četvrtak, 28 svibnja, 2020

NEVJEROJATNO: Filmska pljačka svatova u Međugorju

Naoružani maskirani napadači u petak navečer oko 23:45 sati izveli su spektakularnu pljačku u Herceg etno selu u Međugorju, u kojoj je, prema neslužbenim informacijama, otuđen veći iznos novca.

Pljačka se, navodno prema pisanju Večernjeg lista, dogodila u vrijeme dok se na prostoru Herceg etno sela odvijalo svadbeno slavlje, što su pljačkaši iskoristili kako bi lakše izveli svoj plan.

“Pljačka se dogodila u petak iza 23 sata kada su tri maskirane osobe, naoružene s dvije automatske puške i pištoljem iz Herceg etno sela otuđile neutvrđeni iznos novca.

Pljačka u Herceg etno selu nedaleko od Međugorja samo je još jedna u nizu koja se posljednjih mjeseci dogodila na području Hercegovine.

Krajem ožujka u Bišću Polju u Mostaru dogodila se oružana pljačka skladišta u kojoj je čak došlo i do uporabe vatrenog oružja, prenosi livnovine.com

Tom prilikom ranjen je i zaštitar koji je radio na osiguranju objekta. Razbojnici su tom prilikom otuđili kombi pun cigareta, a policija je nedugo nakon pljačke pronašla prazan kombi na području Slipčića.

Početkom istog mjeseca izvršena je i spektakularna pljačka bankomata u objektu Binga, također u Bišću Polju. Bankomati su sve češće na udaru pljačkaša u Hercegovini.

Sinoć je opljačkana INA-ina benzinska pumpa na Bijači.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Manolić: Blaž Kraljević ubijen po naredbi Gojka Šuška!
>>> A ČUDILI SMO SE DR. JUSUPU… U ratu likvidirao branitelje, a sada bi mu pacijenti trebali vjerovati?!
>>> KAKO ĆE REAGIRATI SRBIJA? Den Haag traži uhićenje dvoje radikala
>>> HOSOVCI ŽESTOKO ODGOVORILI FUMIĆU: ‘Plačite i kukajte, tko vas *ebe! Mi slavimo!’
>>> STIŽU PUPOVČEVI ‘PLAĆENICI’: Evo kako ih dovlači na izbore za Europski parlament!
Komentari

Komentari