Srijeda, 12 kolovoza, 2020

Nevjerojatna izjava Krešimira Dolenčića nakon cirkusa na Trgu bana Jelačića: Ugasili Thompsonu mikrofon, ostavili igrače na cjedilu, a on kaže…

Hrvatska nogometna reprezentacija predvođena izbornikomZlatkom Dalićem vratila se okićena srebrom zlatnog sjaja iz Rusije u domovinu. Preko pola milijuna Hrvata, i Krešimir Dolenčič, redatelj dočeka, koji se u završnici pretvorio u cirkus kakav Vatreni nisu zaslužili, dočekao je na ulicama Zagreba hrvatske sportske heroje. Bila je to najveća manifestacija zajedništva nakon jednog sportskog događaja u hrvatskoj povijesti, na koju je, nažalost, pala jedna ozbiljna mrlja.

Modrić, Dalić i ostali reprezentativci satima su unaprijed najavili kakav doček žele sa svojim navijačima i koga žele da im pjeva na pozornici Trga bana Jelačića. Dakle, Prljavo kazalište, Marka Perkovića Thompsona te Mladena Grdovića. Međutim, Dolenčić, koji je, kako sada iz ove perspektive izgleda, pripremio sam sebi doček, nije imao sluha za njihove želje.

Naime, Thompsona su sami igrači doveli u svom autobusu na pozornicu, da nisu ne bi ga ni bilo na trgu, Grdović se također tek kratko pojavio, dok Prljavaca nije bilo nigdje. Zanimljivo kako neki mediji i Dolenčić upravo od hrvatskih sportskih heroja žele napraviti ljude koji zapravo ne znaju što žele, odnosno poručuju im kako je najbolje za njih ono što oni žele umjesto njih.  Ne radi se o malodobnoj djeci već o vrhunskim sportašima koji su svojim sportskim podvizima proslavili Hrvatsku i razveselili hrvatski narod i koji ne trebaju tumače svojih želja pored sebe.

Na kraju dočeka na Trgu bana Jelačića igrači su, predvođeni Modrićem, zatražili i zamolili Marka da otpjeva NAJMANJE još jednu pjesmu, uz ”Lijepa li si”, dakle, ”Geni kameni”, međutim, s pozornice se čulo ”Laku noć” i ugašen je mikrofon.

Hrvatski sportski heroji pjevali su nakon toga zajedno s navijačima i Thompsonom bez glazbene podloge, bez matrice.  Ovakav cirkus na ulicama Pariza, na kojima je, nažalost, tekla i krv tijekom slavlja, nije bio moguć, Francuzi su poštovali svoje sportske heroje, njihove žele, uključujući i redatelja njihovog dočeka.

Što na sve kaže Krešimir Dolenčić?

“Odrađen je sjajan posao, sve je bilo fantastično i svi mediji pišu da je program prošao super.  Program je završio, imao je svoj kraj i svoju formu i program je bio gotov.”

O samom cirkusu na Trgu bana Jelačića Dolenčić je dao jednu nevjerojatnu izjavu za portal direktno.hr.

“To je tipično hrvatski, što bih ja sad trebao odgovarati i za to kakva je bila frizura od Vrsaljka. Program je trajao više od šest sati, igrači su putovali više od 16 sati. Bilo je sve fantastično.”

Dolenčić je spomenuo cijeli svijet i fantastično u istoj rečenici, cijeli svijet čuo je za Modrića, Dalića, Lovrena, Kovačića, za Krešu Dolenčića ni pet posto Hrvata.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> Je li moguće da Mourinho ovoliko milijuna nudi za Antu Rebića? Pomutnja u Kovačevu Bayernu

>>> RAKITIĆ ZAČEPIO USTA SVIMA KOJI NAPADAJU THOMPSONA: Objavom na društvenim mrežama dobio ovacije iz cijelog svijeta

>>> (VIDEO) PASTI ĆE SUZA: Običnog dječaka u hrvatskim obilježjima u Bruxellesu dočekali pljeskom

>>> (VIDEO) PA ZAŠTO VAM SMETA HRVATSKA? Thompson se jedva izborio za mikrofon a kada je trebao otpjevani još jednu DOČEK PREKINUT

Komentari

Komentari