Neslužbeno glasilo SDA Raspudića proglasilo “ustaškim smradom”: “Svoj na svom, g…o na g…u”

Podijeli

Magazin Stav, neformalno glasilo SDA financirano iz Turske, danas je objavio tekst o zastupniku u Saboru Republike Hrvatske Nini Raspudiću u kojem grubo vrijeđa kako Raspudića tako i Hrvate, posebno Hrvate Mostara.

U tekstu kojeg potpisuje Mirzet Hamzić, autor se pita ” kako tako mlad čovjek tako visokoparne riječi natapa govnjivim ustaškim smradom.”

Naslov je vrlo neuvijen – “Nino Raspudić, svoj na svome ili, jednostavnije, govno na govnu”.

Sam tekst se otvara pohvalom Hrvatskoj koja je za predsjednika u dva navrata izabrala Stjepana Mesića kao “dokazanog demokratu”, i uz izrugivanje njegovom naglasku “s pečatom hercegovačkog krša”, te ga se naziva “mladim Rvatom”.

U nastavku se navodi, “Pokazat će se da HRT nije sam metastazirao. Hrvatsko glasačko tijelo Pavelićevog je stjegonošu nagradilo ulaskom, ni manje ni više, nego u Sabor Republike Hrvatske.

I da nije rođen u Mostaru, znao bi da je zemlja u kojoj se nastanio izvršila Agresiju na Bosnu i Hercegovinu (zvanična presuda Haškog tribunala), da je cilj bio podijeliti Bosnu i Hercegovinu (a kako mu duhovni otac Franjo Tuđman reče, Bošnjake baciti u Neretvu), da je u neposrednoj blizini grada u kojem je rođen bilo desetine logora u kojima su njegovi sunarodnici nemilosrdno ubijali i sakatili Bošnjake, da su topovi koje sada i sam, na drugi način, koristi porušili najsavršeniju građevinu Balkana – Stari most u Mostaru, da je država u državi (Herceg-Bosna) koju zdušno veliča i širi zvanično okarakterizirana kao udruženi zločinački poduhvat, a njeni nosioci gule robiju diljem svijeta…”

Aliju Isakovića se naziva “mudrim i dalekovidnim” jer je govorio, kako nas podsjeća autor, “Rvati (bez H! op. priznajem) su srušili Stari Most, i to je njihov definitivan mostarski poraz. Mostar nikada nije bio rvatski, i neće biti. Time neću da povrijedim ono malo ojađenih mostarskih Hrvata. Može rat trajati 427 godina, ali ti divljaci ne mogu ovladati takvom oplemenjenom pitominom. Čijim opancima smeta Stari Most, tim je Mostar prevelik luksuz. I prevelik zalogaj.

“Raspudić u Saboru nije više bezazlena činjenica nastala kao plod neslane šale. On predstavlja Hrvate. Iste one koji od Karađorđeva nisu odustali da sa Srbijom podjele Bosnu i Hercegovinu, a Bošnjake, žive ili mrtve, pobacaju u Neretvu (liniju srpsko-hrvatskog razgraničenja)”, navodi dalje Mirzet. Svoj tekst zaključuje “duhovitom” i očito izmišljenom anegdotom:

“Bio sam prisutan kad su jednog Mostarca koji je dijelio osnovnu školu s Ninom pitali: Kako se osjeća Raspudić kad stane na govno? – Kao svoj na svome – odgovorio je.”

Hoće li Hrvatska reagirati na ovako grubo vrijeđanje ne samo izabranog narodnog zastupnika, već i, kako kaže Mirzet, “Rvata” u cjelini, vidjet ćemo.

Čitav tekst možete pročitati ovdje.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> LIJEČNIKU IZ OSIJEKA PREKIPJELO: Koliko ih je zaista umrlo od korone? Objasnio kako vode statistiku umrlih!
>>> ŠKORO će se kandidirati za GRADONAČELNIKA ZAGREBA!
>>> PANIKA MEĐU IMUNOLOZIMA: Novi soj virusa pogađa i one koji su koronu preboljeli, a ni cjepiva ne pomažu previše!
>>> “MILANOVIĆA PROGLASITI NEPOŽELJNIM U BIH”: Evo čime je sad naljutio Bosance!
Komentari

Najnovije