Miroslav Škoro i Lidija Bačić pjevat će u Kninu 5. kolovoza povodom obilježavanja 23. godišnjice Oluje, a koncert će se održati na trgu Ante Starčevića s početkom u 21 sat, doznajemo od kninskog gradonačelnika Marka Jelića, piše Šibenik.in.

– Drago nam je što su ovi izvođači pristali. Miroslav Škoro je priznati autor i izvođač kao i Lidija Bačić koja je jako popularna među mladima. Na ovaj način obogatili smo program kako bi produžili slavlje do dugo u noć. Prošle godine imali smo divan koncert Prljavog kazališta no završio je oko ponoći, a ove godine slavlje želimo produžiti proslavu do dugo u noć. Cilj grada Knina je da to bude veličanstveno i dostojanstveno – kazao nam je kninski gradonačelnik Marko Jelić.

Iako je dosadašnjih godina na Oluji pjevao Marko Perković Thompson, prošle godine, nakon pobjede nezavisnog gradonačelnika Marka Jelića, u Kninu je nastupio bend Prljavo Kazalište, dok je Thompson pjevao na proslavi Oluje u Slunju, a kninski gradonačelnik nije želio komentirati činjenicu da Marko Perković Thompson ni ove godine ne pjeva u Kninu.

Miroslav Škoro i Lidija Bačić kazali su da su sretni i ponosni što će nastupati u Kninu tog dana.

– Nadam se da će se mnogi okupiti, pozivam sve da dođu kako bi skupa i dostojanstveno proslavili ovaj veličanstveni događaj – Komentirao je Miroslav Škoro za kninski portal Feral News

Lidija Bačić na Facebooku se prije nekoliko dana pohvalila da na Oluju pjeva u Kninu.

– U kolovozu pjevam sa svojim bendom kao ponosna Splićanka i Hrvatica na velikom live koncertu za Dan pobjede u Kninu – napisala je Bačić na Facebooku.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> (VIDEO) PREMIJERA: Škoro opjevao tužnu hrvatsku istinu, obožavatelj mu poručio: Tužno je ovo slušati u tuđini, daleko od svojih!

>>> NOTORNI FRLJIĆ NAPAO LEDERER: Lupa k’o Maksim po diviziji

>>> Poznata novinarka otišla u Međugorje ismijati ga! Tad joj se ukazao Isus!

>>> OD OVOGA SE NEĆE OPORAVITI: Uhvatili smo Bojana Glavaševića i Pupovca, jeste li primijetili?

KOmentari

Prati nas i ne propusti ekskluzive!