facebook fun factory

Nekoliko autobusa Hrvata uplatilo novogodišnji provod na splavi u Beogradu, evo kako su prošli…

Podijeli

Umjesto dočeka Nove godine na popularnoj beogradskoj splavi Port, koji je uredno rezerviran i uplaćen putem zagrebačke turističke agencije Fun Factory i to u iznosu od 45 eura po osobi, mladi Hrvati početak 2020. dočekali su – ispred ulaza!

Riječ je o skupini mladih turista s riječkog te istarskog područja koji su se najprije u Zagreb uputili s nekoliko autobusa. Za put do Beograda iz hrvatske metropole odabrali su party vlak Fun Factorya što je uz DJ glazbu prometovao od Zagreba do Šida.

Iako je u prvoj najavi bio put Zagreb-Beograd-Zagreb, kasnije se iz, jako popunjenog, vlaka silazilo u Šidu da bi se do Beograda opet putovalo – autobusima.

Uz klasični turistički razgled glavnog grada Srbije, u fakultativnom aranžmanu bio je i spomenuti doček u Portu. Na žalost, kako su nam istaknuli, umjesto zabave dobili su dvosatno – smrzavanje ispred ulaza.

Kad su nakon tog čekanja uspjeli u manjem dijelu ipak ući, o njihovoj rezervaciji nitko pojma nije imao, njihov rezervirani stol jednostavno – nije postojao.

Novinari riječkog Novog lista uputili su upite agenciji Fun Factory kao i njezinom vlasniku Branku Paunoviću te beogradskom Portu. Nakon višesatnog iščekivanja – stigao je samo odgovor kako će odgovor dobiti kad se grupa – vrati. A to znači tek u petak.

Tako je hrvatska mladež koja je odlučila Novu dočekati na balkanskom derneku uz cajke potegnula punih šesto kilometara da bi se u novogodišnjoj noći umjesto zabave dobilo ozebline.  Pritom Novi list izražava žaljenje zbog događaja jer “narušava povjerenje između Hrvatske i Srbije” i jer bi turizam “trebao graditi mostove”. “Uz svu nelagodu i frustraciju djevojaka i mladića koji su se našli u opisanoj situaciji, ovaj je događaj tim gori jer poznato je koliko je osjetljiva obnova povjerenja na relaciji između Hrvatske i Srbije”, piše Novi list.

I tako, dok u Zagrebu “Lepa Brena” pjeva uz zastavu neprijateljske i agresorske države, Hrvati u Beograd uglavnom idu dobiti batine u reality showu  ili poljubiti vrata nakon što su unaprijed uplatili “provod”.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> THOMPSON NAPAO ŠKORU: Podržao Kolindu pa poručio ”nagovaraju vas oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske”
>>> DIJELITE VIDEO: ‘J**** TEBE, ZAGREB I CIJELU HRVATSKU!’ Srbin usred TV prijenosa nasrnuo na Hrvata i mlatio ga šakama
>>> Linić: “Nema nikakve dvojbe da je Kolinda bolje rješenje za Hrvatsku. Glas za Milanovića je glas za apsolutizam!’
>>> Umro je NAJSTARIJI HRVAT: Rođen je u Austro-Ugarskoj, a mirovinu je zaradio u Njemačkoj…
Komentari

Najnovije