Četvrtak, 1 listopada, 2020

NEĆE VAS IZNENADITI: Policija otkrila identitet ubijenih mladića u Splitu

U rafalnoj paljbi splitski je ubojica ubio trojicu muškaraca.

Kako se neslužbeno doznaje, ubijeni su Jurica Torlak (38) i Jerko Malvasija (34).

Treći je navodno Marin Barač.

Obojica su već godinama poznati policiji.

“Općinski sud u Splitu izrekao je nepravomoćnu presudu dvojcu koji je početkom prošle godine bijelim VW Caddyjem napravio veliku gužvu u središtu grada. Ispostavilo se da bijeg pred policijom nije bio bez razloga jer su Jerko Malvasija i Goran Paić u Caddyju prevozili dva i pol kilograma marihuane, koja je pronađena naknadno u stanu u Ulici Domovinskog rata”, objavljeno je 2014. godine.

“Nakon što se žalio na presudu Općinskog suda u Splitu, po kojoj je za oko 2,5 kilograma marihuane dobio jedinstvenu kaznu od dvije i pol godine zatvora, Jerko Malvasija iz Splita postigao je samo to da će u zatvoru odguliti dva mjeseca više, dok se njegov “partner” u švercu marihuane Goran Paić nije ni žalio pa mu je viši sud potvrdio godinu i dva mjeseca zatvora”, objavljeno je 2015. godine.

“Jurica Torlak  iz Splita, prijatelj Michela Nakića, u sukobu s Adilom Buljakuom u utorak zadobio je reznu ranu na vratu, no nije potražio liječničku pomoć”, objavljeno je 2008. godine.

“Jurica Torlak optužen je da je namjerno kršio prometne propise i 22. siječnja izazvao prometnu nesreću u kojoj je na izlasku iz Osnovne škole Spinut poginula učenica 2. razreda, osmogodišnja Ivona Lalić”, objavljeno je još 2004. godine, prenosi dnevno.hr

Uskoro više detalja.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Crna Gora zabranila četnike
>>> Mladoženja na svadbi pustio snimak supruge kako ga vara s njegovim rođakom
>>> OSTVARUJE LI SE UPRAVO DODIKOV SAN? Srbija bi mogla postati mnogo veća! Pogledajte gdje bi bila Hrvatsko-Srpska granica!
>>> PRESUDA PROTIV STIPE MESIĆA: Hoće li odgovarati za ratno profiterstvo?
>>> MUP dovršio istragu: Josip Manolić zarobljenicima rezao uši, noseve i prste te ih ubijao?
Komentari

Komentari