Petak, prosinac 6, 2019

NE DAJ BOŽE DA PROĐU: I Pupovac predstavio svoju listu za izbore za Europski parlament. 

Predsjedništvo SDSS-a na današnjoj sjednici održanoj u Zagrebu utvrdilo je listu kandidatkinja i kandidata za izbore za Europski parlament.

Kako najavljuju lista će Državnom izbornom povjerenstvu biti predana sutra u 11.30 sati. Kako se ranije i najavljivalo nositelj SDSS-ove liste biti će predsjednik stranke Milorad Pupovac.

Na drugom mjestu je Dejan Jović, profesor s Fakulteta političkih znanosti i bivši savjetnik predsjednik Ive Josipovića. Na listi su i saborski zastupnici Dragana Jeckov i Boris Milošević, prenosi večernji 

Tu je i nekoliko načelnika općina sa većinskim srpskim stanovništvom kao i predsjednik Zajedničkog vijeća općina (ZVO) Srđan Jeremić.

– Predsjedništvo se opredijelilo da na kandidacijskoj listi budu predsjednik i potpredsjednici, saborski zastupnici, drugi istaknuti predstavnici stranke, te nestranačke osobe koje imaju ugled u srpskoj zajednici kao i u ukupnom hrvatskom društvu, navode iz SDSS-a.

Lista SDSS-a izgleda ovako: Milorad Pupovac, Dejan Jović, Dragana Jeckov, Jugoslav Vesić, Boris Milošević, Anja Šimpraga, Dejan Mihajlović, Mirjana Oluić-Voloder, Nikola Ivanović, Tatjana Vukobratović-Spasojević, Aleksandra Ratković i Srđan Jeremić.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> MISTERIOZAN NESTANAK 15-GODIŠNJE DJEVOJKE U NJEMAČKOJ: Dok policija provodi istragu, sestra objavljuje neobične fotografije
>>> Petir je gadno nasjela! Nećete vjerovati kako ju je Plenković nasanjkao
>>> Mario Mandžukić jedna od glavnih priča u Serie A; evo kako je o hrvatskom napadaču govorio trener Milana
>>> Pobuna u svijetu rukometa; Duvnjaku i najvećim rukometnim zvijezdama prekipjelo
Komentari

Komentari