Petak, 10 srpnja, 2020

NAZVALA JE MAMU U PANICI, REKLA JOJ JE DA SE BOJI DA ĆE JE NETKO UBITI: Za nekoliko dana njezino je tijelo pronađeno u kovčegu na autoputu

U putnoj torbi kod Connecticuta pronađeno je tijeko Valerie Reyes koja se tjedan dana prije požalila majci kako je prestrašena jer misli da će je netko ubiti

Samo nekoliko dana prije nego što je njezino tijelo pronađeno u putnoj torbi u blizini ceste u Connecticutu, Valerie Reyes nazvala je majku prestrašena da će je netko ubiti, piše CNN. “Bila je jako uplašena, vrlo uplašena”, rekla je njezina majka, Norma Sanchez.

Valerie (24) je neko vrijeme živjela u podrumskom stanu u New Rochelleu u New Yorku, ali se nedavno počela osjećati tjeskobno i čak paranoično sama u stanu.

“Bojim se da će me netko ubiti”, rekla je majci. Međutim, nije jasno čega se Valerie bojala. Norma Sanchez je rekla da njezina kći nije spominjala da se boji nekog posebno.

Nestala tjedan dana ranije

Reyes je nestala ujutro 29. siječnja, priopćila je policija. Ni njezina obitelj ni zaposlenici u knjižari Barnes & Noble u Eastchesteru, gdje je radila gotovo tri godine, nisu je vidjeli nekoliko dana.

Prošloga tjedna policija u New Yorku u Midtown Northu objavila je fotografiju Reyes tražeći pomoć javnosti u potrazi za njom. “Posljednji put je viđena u zelenom kaputu, crnim trapericama i crnim cipelama. Pati od tjeskobe i depresije”, napisala je policija.

Ugurana u crvenu putnu torbu

Tjedan dana nakon njezina nestanka, u utorak, grupa radnika na autocesti koji su bili u rutinskom pregledu uočili su crvenu putnu torbu u šumovitom području Greenwicha.

Torba je bila od četiri do šest metara od ruba ceste u mirnom susjedstvu. Kad su otvorili torbu, imali su što za vidjeti. Njezino je tijelo bilo ugurano u torbu, a ruke i noge bile su svezane.

Najmanje tri policijska odjela započela su istragu, ali do sada nije pronađen nijedan osumnjičenik. U međuvremenu, njezina ožalošćena obitelj i prijatelji tragaju za pravdom.

Komentari

Komentari