Ponedjeljak, 25 svibnja, 2020

Navijačima se neće svidjeti ova vijest, rukometaši slijeću u Zagreb u najgorem mogućem terminu

Središnji doček trebao bi biti na Trgu bana Jelačića

Rukometaši Hrvatske u nedjeljnom finalu Europskog prvenstva u Stockholmu igrat će protiv Španjolske, branitelja naslova osvojenog prije dvije godine u Zagrebu, koja je u drugom polufinalu nadigrala reprezentaciju Slovenije sa 34-32 (20-15).

Finalni obračun Hrvatske i Španjolske u Stockholmu na rasporedu je u nedjelju, s početkom u 16.30 sati, dok će se Slovenija i Norveška za brončano odličje boriti već u subotu od 18.30 sati.

Hrvatska je dosada osvojila pet medalja na europskim prvenstvima, srebra 2008. i 2010. te bronce 1994., 2012. i 2016. Španjolci u svojoj trofejnoj riznici imaju naslov prvaka Europe s prošlog EP-a u Hrvatskoj, kad su u finalu nadigrali Švedsku, te još četiri srebra i dvije bronce, prenosi sportski.net

Pitanje koje se sada postavlja u javnosti je kad će se rukometaši vratiti u Lijepu našu. Kako doznajemo za sada stoji da bi u nedjelju oko 22 trebali poletjeti prema Zagrebu te bi u zračnoj luci Franjo Tuđman biti nešto iza ponoći.

No, to za sada nije potvrđeno jer se, kako doznajemo, s nekoliko strana radi na tome da se to promijeni te da ipak dođu u ponedjeljak ujutro nakon čega bi središnji doček bio na zagrebačkom Tgu bana Jelačića. U koliko točno sati tek treba biti potvrđeno.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Norveški kapetan nekorektnom izjavom okomio se na mladog hrvatskog igrača
>>> LEGENDARNI KAPETAN: ‘Vidio sam Duvnjaka kako se moli prije drugih produžetaka’
>>> KAUBOJI NA NASLOVNICAMA SRPSKIH MEDIJA: ‘Ovakvu dramu rukomet ne pamti, oni su heroji Hrvatske!’
>>> EHF DONIO ODLUKU: Evo tko će nam suditi i kada igramo za zlato!
>>> OPREZ: Dala kćer u autoškolu, uslijedio šok – Ovo bi se lako moglo dogoditi i vama!
Komentari

Komentari