NASTAVAK RAŠOMONA: “Gospođa se lažno predstavila, ona uopće nije član stožera Kolinde Grabar Kitarović”…

Podijeli

Stožer Kolinde Grabar-Kitarović nije tražio prekid debate, nismo imali nikakve veze s time, kaže glasnogovornik izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović Zoltan Kabok. Oni nisu tražili da se prekine sinoćnja debata između aktualne predsjednice i Zorana Milanovića, odnosno preskoči zadnja tematska cjelina.

No tko je onda savjetnica predsjednice Republike Renata Margaretić Urlić, koja je jučer tražila prekid sučeljavanja? Ona, napominju iz Kolindinog tima, nije članica izbornog stožera. Učinila je to, dodaju, na svoju ruku, tvrdi izvor Večernjeg lista.

S druge strane, izvor iz stožera tvrdi kako se pravila ne smiju mijenjati bez suglasnosti oba stožera te da su to na RTL-u znali.

– RTL jako dobro zna da se pravila ne mogu mijenjati bez suglasnosti oba stožera. Bez obzira na to što je rekla gospođa koja je ušla u režiju, urednik i voditelj projekta bio je dužan nazvati glasnogovornik kampanje, pitati je li to točno i nakon toga uskladiti s Nikolom Jelićem – rekao nam je izvor iz stožera.

Neslužbeno je potvrđeno i kako je Kolinda Grabar-Kitarović pristala na debatu na HRT-u koja bi se trebala održati 2. siječnja.

U HDZ-u su pak zadovoljni ishodom jučerašnjeg sučeljavanja.

– Oduševljeni smo, reakcije sa terena su jako dobre – rekao je izvor Večernjeg.

Komentari

Najnovije