Utorak, 4 kolovoza, 2020

Nasmiješeni Milo Hrnić u danima tuge mogao se izbjeći: ‘Moglo se biti čovjek!’

Poznati radijski voditelj i tekstopisac Mario Mihaljević na svom je Facebook profilu osvrnuo na Mila Hrnića i njegovu obiteljsku tragediju, odnosno smrt njegova sina. Mihaljević se u objavi osvrnuo na reklamu jedne banke u kojoj Milo ima ulogu, a koju ta ista banka nije obustavila povodom smrti Milova sina.

Post Maria Mihaljevića objavljen na Faceboook prenosimo u cijelosti.

“KAKO SE MOGAO IZBJEĆI NASMIJEŠENI MILO HRNIĆ U DANIMA TUGE

Ne, nije važno što sam pisao pjesme Mili Hrniću i što smo još davno prijateljevali. Ovo bih napisao za svakoga u istoj situaciji. Za reklamu Erste banke mora biti nasmijan. A reklama mora ići, jer je vjerojatno unaprijed plaćena. Čak i onda kada mu iznenada umre sin, prenosi dnevno.hr

Tragedija da ne može veća. A on nasmiješen. A do smijeha mu nije. A moglo se izbjeći. Moglo se biti čovjek. Ja bih da radim u marketingu te banke promijenio reklamu. Onoliko koliko traje stavio bih telop na kome bi pisalo: “Keks pay susosjeća s glavnim glumcem u reklami i zato ju nećemo puštati slijedećih mjesec dana”

To je još mogao reći i glas zbog 5% slijepih. Čini mi se čak da bi i efekat bio jači. Ali što sam ja? I tko sam. Mene je pregazlo vrijeme. Sada su neki drugi kriteriji. Drukčije se razmišlja. A ja bih po svom. Uz sućut za Milu. Mario Mihaljević”, napisao je na svojem Facebooku.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> JESTE LI PRIMJETILI? Sramotne riječi Andreja Plenkovića u Auschwizu
>>> Doznalo se o čemu su razgovarali suci nakon što su Hrvatskoj uzeli loptu i nadu da može do zlata!
>>> Dopuna zakona – Evo kome ne smijete dati svoje vozilo na upravljanje!
>>> OTKRIVENO: Je li Krešo Beljak HOS-ovac? Evo i što o njegovom ratnom putu kaže nadležno Ministarstvo
>>> Hrvatska mora isplatiti 78.000 kuna odštete vozaču koji je u Srbiju švercao skoro 5 milijuna eura!?
Komentari

Komentari