Nakon što je nahranila beskućnika, ostavio joj papirić s šokantnim priznanjem

Podijeli

Jednog dana student i njegova mama Casey ugedali su beskućnika kako na ulici skuplja novac od prolaznika. Ubrzo su se sreli u istoj trgovini. Ono što se zatim dogodilo promijenilo im je živote.

Ona je kasnije taj susret opisala na Facebooku: “Na kraju sam ga vidjela kako ulazi u istu trgovinu gdje sam i ja kupovala. Dok je ulazio brojao je sitniš koji je sakupio, da vidi koliko ima za potrošiti.

Ja sam se tada osjećala neugodno, kupila sam mu ručak i počela sam razgovarati s njim, iako on, na početku, nije bio zainteresiran za razgovor. ”

“Kasnije je i on otvorio dušu, i govorio o tome kako su ljudi inače okrutni prema njemu zbog toga što je beskućnik, kako ga je droga pretvorila u osobu koju i on sam mrzi.

Ispričao mi je da je njegova majka umrla od raka, a oca nikada nije ni upoznao. Taj razgovor je potrajao malo duže, a ja sam shvatila da vodim sina na nastavu, pa sam rekla da moram ići.

Tada me on zamolio da sačekam da mi napiše nešto na papirić, te mi ga dao, nasmijao se, i otišao.”

Kada je Casey otvorila papirić, bila je šokirana čitajući ove riječi: “Htio sam se ubiti danas, ali zbog tebe sam se predomislio. Hvala ti, divna si osoba.”

Izvor novi zivot.net


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> PISMO ZADARSKOG POLICAJCA ĆE VAS RASPLAKATI: Što da je vaše dijete, ne daj Bože, silovano?
>>> UGLEDNI PSIHIJATAR OBRUŠIO SE NA VELJAČU: Raskrinkani su njezini stvarni motivi! Slučaj iz Zadra sve otkrio
>>> Obitelj i majka su je se odrekli jer je branila Hrvatsku, no ona bi to učinila ponovo: Bojana je pravoslavka koja je branila Hrvatsku
>>> CRKO MARŠAL! 20 viceva o Titu zbog kojih se išlo u zatvor
Komentari

Najnovije