Četvrtak, 4 lipnja, 2020

Nakon smrti kćeri pronašli su pismo na kojem je pisalo: Ne otvaraj do 2023.!

Taylor Smith, 12- godišnja djevojčica veselila se odrastanju i budućnosti pa je napisala pismo sama sebi, stavila u omotnicu i napisala poruku: Ne otvaraj do 2013. godine.

No, ono što nitko iz njene obitelji nije mogao ni naslutiti što će ta budućnost, kojoj se Taylor toliko veselila, donijeti, odnosno odnijeti. Uzela je život djevojčici koja je iznenada umrla od upale pluća. Roditelji su nakon njene smrti u sobi pronašli omotnicu u kojoj je bilo naslovljeno na nju samu uz naglasak: Ako nisi Taylor Smith i još nije 13. travanj 2023. godine, ne otvaraj ovo pismo.
No život je odlučio za nju odigrati neke druge karte te su roditelji, kako bi se lakše nosili s tugom, otvorili pismo. Taylor je u njemu napisala poruku samu sebi da bude hrabra i kroz život i dalje korača uz Boga.
” Jesi li u zadnje vrijeme čitala Bibliju, molila se ili bila na hodočašću? Ako nisi, zašto nisi’ Isus je bio mučen i razapet zbog tebe, nađi vremena”.
Napisala je i da je u prošlosti- kao 12 godišnja djevojčica, sanjala da postane odvjetnica te je sebe u budućnosti zapitala: Jesmo li upisale fakultet, 10 godina prije htjele smo biti odvjetnice. Čestitam ti na maturi, živimo li same? Budi hrabra i odvažna kroz život”.

Izvor: vecernji.

Komentari

Komentari