Nakon 18 godina s novinarstvom se pozdravila i Marina Medved Pulić.

Nakon što su javnu televiziju napustile Karmela Vukov-Colić i Kornelija Benyovsky Šoštarić zbogom HRT-u poručila je i voditeljica hrt. Voditeljica emisija “Imam problem” i “Dobar dan, Hrvatska” novinarstvo je napustila nakon 18 godina, piše Slobodna Dalmacija.

A osim novinarstva odlučila je napustiti i Hrvatsku te novi život započeti u Berlinu. Što ju je nagnalo na tu odluku za sada nije javno poznato, no mnogi nagađaju da razlog njezina odlaska ima veze s gostovanjem novinara Igor Vukić u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’ koji je u svibnju izazvao zgražanje javnosti izjavom da je Jasenovac bio radni logor u kojem nije bilo masovnih ubojstava. Iako taj dan urednica bila Karolina Vidović Krišto, voditeljica je osjetila potrebu i uputila javnosti emotivno pismo isprike.

“S obzirom na to što ste sve objavili o meni ovih dana, molim vas da objavite i ovo pismo, da mi sin, jednom kad odraste, ne čita samo kako sam ‘podržavala zločine’, nego bude ponosan na svoju mamu jer je godinama činila ono što je mogla, barem pokušala, da on odrasta slobodno i bez straha. Svi koji su pogledali televizijsku seriju ‘Sluškinjina priča’, razumjet će kad kažem da ne želim da moja zemlja postane Gilead. Ovo je moja priča, a ja nisam ničija sluškinja”, napisala je tada Medved Pulić. Od početka prosinca donedavna HRT-ova uzdanica radi kao PR menadžer za jednu njemačku tvrtku koja jedina u svijetu proizvodi hrskavice za koljena.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> NJEMAČKA ODLUČILA Gotovo 60 tisuća stranaca mora napustiti državu i to ne samo migranti

>>> Ministar Pavić zaprijetio smjenom dr. Nadi Šikić zbog statusa na fejsu!?

>>> Nakon presude bećaru zbog pjevanja bećarca progovorila i policajka: ‘Najmanje što bi mogao napraviti je ispričati se’

KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!