Petak, 10 srpnja, 2020

NAKON 17 GODINA RIJEŠEN MISTERIJ NESTALE 9-GODIŠNJAKINJE: Policija konačno zatvorila ubojicu malog anđela plavih očiju

Iako je na doživotan zatvor bio osuđen jedan muškarac, policija je sada, zbog ubojstva djevojčice Peggy Knobloch, uhitila drugog

Dugih 17 godina nakon nestanka 9-godišnje Peggy Knobloch iz Lichtenberga, i dvije godine nakon što su u šumi 15 km od mjesta nestanka nađenje njene kosti, njemačka policija riješila je slučaj kojeg su tamošnji mediji nazvali “njemačkom Maddie McCann”.

Uhićen je 41-godišnji Manuel S. koji je i prije nekoliko mejseci bio priveden u vezi s ovim slučajem, ali sve do sada nije bilo dovoljno dokaza da bi ga se smjestilo iza rešetaka, javlja Bild.

Iz drugog pokušaja došli do njega

Manuel S. policiji je bio sumnjiv još 2001. godine kad je krenula potraga za Peggy, no istraga je otišla u smjeru Ulvija K. koji je 2004. godine osuđen na kaznu doživotnog zatvora zbog ubojstva 9-godišnjakinje, prenosi Danas.hr

Ipak, tijekom godina pojavili su se neki novi dokazi, a i sam Ulvi K. je teretio Manuela S., koji mi je bio poznanik. Ulvi K. je na koncu pušten zbog nedostatka dokaza te je istraga obnovljena te je ovaj put dovela do Manuela S.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> SUTRA SIJEMO PŠENICU Ako želite da vam bude lijepa i gusta, slijedite ovih 7 koraka

>>> Niko Kovač odahnuo; bahata zvijezda Bayerna olakšala mu je posao i najavila odlazak iz kluba

>>> U HRVATSKOJ NAPRAVIO KARIJERU A SAD KAŽE: ‘Nikad ne bih igrao za Hrvatsku, sanjam dres Srbije’

Komentari

Komentari