Utorak, 7 travnja, 2020

NAKON 16 GODINA, ZVIJEZDA NAPUŠTA NOVU TV: ‘Nisam odustao od voditeljskog posla, ali poželio sam više prostora za sebe’

Elezović je otkrio i koji su mu planovi za budućnost

Dorijan Elezović, voditelj Nove TV, koji se prije 16 godina proslavio u talent showu ‘Story Super Nova’ i tako započeo bogatu novinarsku karijeru, odlazi s Nove TV.

“Tako je, odlazim s Nove TV, ali ostaje i otvorena mogućnost za daljnju suradnju”, rekao nam je.

“Što se tiče mog novog posla, otvorio sam agenciju za PR te savjetovanja i edukacije, ali nisam odustao od voditeljskog posla kao ni od novinarstva. Bit ću slobodnjak ili, kako volimo reći, freelancer i to će mi dati mogućnost i za druge suradnje te dodatne poslove. Poželio sam više prostora za sebe, a iskustvo koje imam mi to dopušta, prenosi net.hr

‘Moje novo mjesto je već u pogonu’

Odlazim s lijepim uspomenama i golemim iskustvom vjerujući da ovo nije konačni kraj naše suradnje. Veselim se novim izazovima i novim poslovima kroz koje ću i drugima pomoći da poprave svoje poslovanje. Bavit ću se i edukacijama te društvenim mrežama. Moje novo i vlastito radno mjesto već je u pogonu tako da nemam pauzu. Radim punom parom i zadovoljan sam kako je sve krenulo,”, ističe Elezović.

Većinu svog radnog staža proveo je na Novoj TV, a neko vrijeme radio je i za RTL, kanal RI, makedonsku državnu televiziju i OBN.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> U SIMPATIČNOM MJESTU NA OTOKU CVJETA ŽIVOT: Ovdje se, umjesto u Njemačku, doseljavaju brojni Slavonci. Ne čudi zašto
>>> Emotivan trenutak u Bayernu podsjetio nas je zašto je Eduardo nazvao Niku Kovača nulom od čovjeka
>>> Ostali u Miloševićevim vremenima: Kako su ‘mediji’ Aleksandra Vučića reagirali na transparent Torcide i poruku za obljetnicu Bljeska!
>>> Boris Milošević: Strašnije od ustaških zločina je to da u društvu postoje snage koje ih relativiziraju
>>> INZKOVO IZVJEŠĆE UN-U: Hrvatski dužnosnici Komšića uporno nazivaju nelegitimnim
Komentari

Komentari