Ponedjeljak, 20 siječnja, 2020

NA SKUPU SOLIDARNOSTI S MIGRANTIMA Trojica migranata silovala djevojku, momak prebijen i vezan bio primoran gledati

Grkinja (23) i njen momak su pred sudom ponovo preživjeli scene iz listopada 2016, kada su ih na događaju organiziranom u ime solidarnosti s izbjeglicama napali migranti.

Djevojka je grupno silovana od strane trojice izbjeglica iz Alžira i Sirije, dok je njen momak bio pretučen i vezan i morao je sve gledati.

Djevojka je sa svojim momkom odlučila posjetiti događaj organiziran na Sveučilištu u Solunu kako bi se iskazala solidarnost s izbjeglicama.

Tijekom humanitarne žurke, studentkinja i njen dečko su prolazili kroz dvorište Sveučilišta, kada su ih iznenada napala trojica migranata s razbijenim flašama i vezali ih.

Izbjeglice su primorale ženu na oralni seks prijetnjama da će je ubiti zajedno s njenim momkom i zatim su je opljačkali, a sve se događalo dok je događaj za solidarnost s izbjeglicama u organizaciji studentskih grupa i političkih nevladinih organizacija i dalje trajao samo nekoliko metara od scene brutalnog zločina, prenosi Avaz.

Grčka policija je uspjela uhititi trojicu migranata. U stanu u kojem su živjeli migranti policija je pronašla drogu, 5.500 eura u gotovini i ukradeni nakit.

Prošlog tjedna sud u Solunu je osudio dvojicu migranata, dok će se trećem napadaču od devetnaest godina suditi kao maloljetniku./HMS/


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> IZNENADITI ĆETE SE? Plenković odgovorio što se dogovorio s Pupovcem, ostaje li dio vladajuće većine?
>>> Nobilo: Očito je da je Vlada naredila da se krene s uhićenjima, a policija laže!
>>> NA SKUPU SOLIDARNOSTI S MIGRANTIMA Trojica migranata silovala djevojku, momak prebijen i vezan bio primoran gledati
>>> ZATVORSKA KAZNA: Josip i Josipović proglašeni krivima u aferi MiG
Komentari

Komentari
X Pratite nas na Viberu!