Utorak, 14 srpnja, 2020

Muž joj nestao samo 6 tjedana nakon vjenčanja: 68 godina kasnije saznala je pravu istinu!

Billy je kao pilot bio regrutiran u vojsku i poslan u Europu, kako bi se borio u Drugom svjetskom ratu. Od tada, Peggy nije o njemu čula nikakvu vijest.

Peggy Harris iz Vernona u Teksasu (SAD), udala se za svog dečka Billyja 1944. godine. Uživali su u braku svega tjedana, a Billy je tada kao pilot regrutiran u vojsku i poslan u Europu, kako bi se borio u Drugom svjetskom ratu.

Od tada, Peggy nije o njemu čula nikakvu vijest. Na početku je mislila da je sigurno poginuo u ratu. Međutim, kako nije dobila nikakvo izvješće ili potvrdu o njegovoj smrti, počela se nadati da je ipak živ.

To je potrajalo punih 68 godina, sve dok njezin rođak nije istražio vojni registar, gdje je pronašao da je Billy poginuo pri padu zrakoplova kod jednog mjesta u Francuskoj.

Kada je Peggy otišla u Francusku, bila je ganuta činjenicom da je jedna ulica u tom mjestu nazvana po njezinom mužu, koji je učinio sve da se zrakoplov ne sruši na ljude i odnese još žrtava.

Vrlo je tužno što je Peggy tek nakon toliko vremena saznala pravu istinu i stavila točku na priču o svojoj davno nestaloj ljubavi.

Izvor: Novi zivot.net


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> SAD SE SVE ZNA: Lagali su oko koroni? Davali podatke i prije Dnevnika
>>> GOTOVO JE, INA JE ZAUVIJEK IZGUBLJENA: Plenković napravio neshvatljiv propust – kako će ovo objasniti građanima?
>>> Ljetovanje, smještaj – sve daju besplatno! Imaju samo 1 uvjet za turiste…
>>> POLITIČKI KAOS: Što će se sad dogoditi, afera Rimac seže čak do Plenkovića osobno
>>> PANIKA U HDZ-U: EVO ŠTO POKAZUJE NJIHOVO INTERNO ISTRAŽIVANJE, DALEKO SU OD POBJEDE!
Komentari

Komentari