fbpx
Četvrtak, listopad 24, 2019

Muškarac u majici Crvene zvezde pojavio se na splitskoj gay paradi

Na gay paradi koja se jučer održavala u Splitu pojavio se muškarac u majici Crvene zvezde na kojem piše Aleksandro Kralj. Reporter N1 televizije Hari Kočić upitao ga je zašto se pojavio upravo u tom dresu.

– Maloprije mi je prišao policajac i pitao me zašto sam došao ovdje provocirati s ovom majicom. Ja sam mu rekao da ovaj skup ovdje nije pitanje jedne male zajednice, homoseksualne zajednice. Ovo je problem svih ljudi, ovdje se radi o ljudskim pravima.Svi mi u hrvatskom društvu, bez obzira gdje tko bio je u nekom aspektu svog života pripadnik manjine. Pripadnici manjine su u bilo kojem pogledu, evo ja kao invalid sam ugrožen jer imam problema u svakodnevnom životu. Tako sam isto došao s ovom majicom da izrazim solidarnost prema mladom sportašu kojem su huligani splitski potjerali u more.

Zašto? Samo zato što je imao njegovu majicu. E, onda sam ja rekao, ja ću doći u Split, odnosno živim u Splitu i želim pokazati da se ne bojim. Jer tako građani trebaju se ponašati. Trebaju pomoći ljudima u nevolji koji su napadnuti, kao i ovi sad nedavno na Braču. Zašto? Split mora biti i ostati otvoreni grad. Mi živimo od toga, od turizma”, kazao je muškarac, piše N1.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> (FOTO) STANKOVIĆ IZNENADIO HADŽIHAFIZBEGOVIĆA: Pokazao mu fotografiju na kojoj drži tri prsta u zraku
>>> Javni poziv Emiru Hadžihafizbegoviću: Od koje svoje pjesme bi se Thompson trebao ograditi?
>>> VIDEO: OSUĐENI RATNI ZLOČINAC Martić bi u konforniji srpski zatvor, jer u Estoniji “mora plaćati WC papir i nema srpske Tv programe”…
>>> Nema tko čistiti apartmane: Ni za 70 kuna po satu nema ljudi
Komentari

Komentari