Ponedjeljak, 6 srpnja, 2020

MUŠKARAC KOJEG SU USTRIJELILI ŠVEDSKI POLICAJCI JE ŠIBENČANIN: Tvrdio je da u torbama nosi eksploziv, njegova rodbina je u potpunom šoku

Pouzdani izvor tvrdi da je u Malmöu ustrijeljen muškarac iz Šibenika koji već neko vrijeme radi u Švedskoj. Njegova rodbina u potpunom je šoku i zasad ne želi komentirati ovaj događaj

Novinske agencije prenijele su u ponedjeljak vijest da su policajci na željezničkom kolodvoru u švedskom gradu Malmöu pucali i ranili muškarca koji je pokazao “prijeteće ponašanje”. Kolodvor u središtu Malmöa bio je nakratko evakuiran, a osim ustrijeljenog muškarca nitko nije ozlijeđen.

Svjedoci kažu da je pred policajcima prijetio tvrdeći da u torbama ima eksploziv. Ranjenom muškarcu odmah je pružena medicinska pomoć, a torbe koje je nosio podvrgnute su kontroliranim eksplozijama, priopćila je švedska policija.

Imao nekoliko dokumenata s različitim identitetima

No, ovaj incident postaje zanimljiv hrvatskoj javnosti nakon što je portal ŠibenikIN doznao da je muškarac ustrijeljen u Malmöu Hrvat iz Šibenika. Pouzdani izvor tog portala tvrdi da je riječ o muškarcu iz Šibenika koji već neko vrijeme radi u Švedskoj.

On je uhićen zbog prijetnje, a među njegovim stvarima pronađeno je nekoliko osobnih dokumenata s različitim identitetima.

Rodbina ovog Šibenčanina je u potpunom šoku, a incident za sada ne žele komentirati, piše ŠibenikIN.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Srbi zagrmili: ‘Hrvati, kakav ste nam šamar opet opalili?!’
>>> VIDEO Troje Hrvata uhićeno u Italiji, pogledajte što im je policija našla u kući
>>> Mnogi vozači bosi ili u japankama sjedaju u auto, policija otkrila može li vas kazniti
>>> Neočekivana opasnost: Dalićeva Hrvatska ovaj put ne smije u dodatne kvalifikacije za Euro
Komentari

Komentari