Petak, 4 prosinca, 2020

Muškarac (42) iz karantene zaprijetio: ‘Bit će tučnjave, nikog se ne bojimo…’

Policajci su jutros došli u kuću muškarca iz Ćeralija kod Slatine te ga uhitili jer je putem Facebooka prijetio onima koji su ga navodno prijavili zbog kršenja mjere samoizolacije

Iz Ćeralija kod Slatine putem Facebooka se iz samoizolacije oglasio 42-godišnjak i zaprijetio velikom tučnjavom na Uskrs svima koji, kako kaže, prijavljuju njega i druge koji krše mjeru samoizolacije zbog epidemije koronavirusa.

Kazao je da su se “organizirali” i da se ne boje policije. A policija mu je, kako pišu 24 sata, u utorak ujutro došla u kuću i uhitila ga. Navodno su čekali da mu istekne mjera samoizolacije. Nakon privođenja uslijedit će kriminalističko istraživanje, a DORH će odlučiti za što će ga teretiti.

‘Ne bojimo se policije, nikog se ne bojimo’

“Evo, direktno iz karantene videopoziv. Za sve one koji gledaju uživo, prenosimo: mogu oni prijavljivati nas u karanteni sve redom, ali neće dobro dočekati Uskrs, jer mi se njima isto prijetimo. Ima da bude tuče, velike tuče za Uskrs. Sjedit ćemo doma, nije problem, ali ćemo napraviti katastrofu za Uskrs, neće nitko ni u crkvu moći ući. Zapamtite, slobodno poručite svojima doma: mi sjedimo, nije problem, možete zvati policiju non-stop, svaki dan. Organizirali smo se i ima da napravimo tuču veliku, cijela država da zapamti! Ne bojimo se mi ni policije, nikoga se ne bojimo. Tako da znate. I svi smo se složili. Sretno! Pa vi prijavljujte policiji”, rekao je muškarac u videoporuci objavljenoj na Facebooku.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Stiže vrhunac korone u RH, evo što nas čeka: ‘Dogodit će se za 7-10 dana…’
>>> NOBELOVAC KOJI JE DO SAD TOČNO PREDVIĐAO TIJEK EPIDEMIJE: “Ključni trenutak je prošao…”
>>> Potresno svjedočanstvo iz talijanske bolnice: ‘Čuli su se vriskovi. Neki su kašljali do iznemoglosti…’
>>> USTAVNI SUDAC: “Stožer nema pravo zabraniti napuštanje mjesta boravišta, prisilnu karantenu treba građanima platiti”
>>> Američki farmaceutski div otkrio kada će biti široko dostupno cjepivo protiv koronavirusa
Komentari

Komentari