FAH/Ilustracija

Mrtvi su oboje: Sletili u 20 m duboku provaliju, tijela su izvlačili satima

Podijeli

Zbog neprilagođene brzine vozač motocikla je sletio s ceste prije zavoja u dvadesetak metara duboku provaliju, a s njim je na motociklu bila i suputnica

Nakon dugih pet sati završio je očevid jučerašnje motociklističke nesreće koja se dogodila na državnoj cesti D66 u blizini plominskog vidikovca. Nesreća se dogodila u nedjelju nešto poslije 16 sati, a vatrogasci, koji su zajedno s policijom i zamjenicom pulskog županijskog državnog odvjetnika stigli na očevid, tijela poginulih su izvukli tek oko 21 sat. Za to vrijeme cesta D66 bila je zatvorena.

Policija je tijekom jučerašnjeg dana izvijestila da je motocikl na kojem su se vozile dvije osobe sletio s ceste i pao u dvadesetak metara duboku provaliju. Glas Istre doznaje kako je tragediji kumovala neprilagođena brzina. Naime, 46-godišnjak koji je upravljao motociklom sletio je s ceste prije zavoja te udario u metalnu zaštitnu ogradu, a potom i pao u provaliju. S njim je na motociklu bila i 38-godišnja žena. Oboje su s područja Rijeke. Policijska uprava istarska trebala bi tijekom ponedjeljka objaviti više informacija o ovoj stravičnoj nesreći.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> Capak rekao kada očekuje kraj pandemije: Odgovor vam se neće svidjeti
>>> Crnogorska svadba: Brak je trajao tri sata, obitelji zaratile radi srpske pjesme
>>> Satelitske snimke pokazale da Kina masovno gradi podzemne silose, stručnjaci otkrili o čemu je riječ
>>> Objavljeni šokantni ‘Transkripti genocida‘, Karadžić: ‘Odobrio sam radikalan zadatak i ne kajem se‘
>>> Opet poskupljuje gorivo: ‘Dokle više? Ovo graniči s ludilom!’
Komentari

Najnovije