MRAK TARITAŠ PRODAJE OBITELJSKU KUĆU: Ništa čudno? Pogledajte za koju cijenu

Podijeli

Obiteljska kuća u kojoj je rođena i odrasla Anka Mrak Taritaš, aktualna zastupnica stranke Glas u Hrvatskom saboru i Zagrebačkoj skupštini, ponuđena je na prodaju, piše portal Bjelovar Live.

Iznad ulaznih vrata nekretnine obitelji Mrak na Šetalištu Ivše Lebovića u Bjelovaru nedavno je osvanuo oglas o prodaji nekretnine, a kako se može vidjeti iz oglasa koji je objavljen na internetskoj stranici agencije za nekretnine, istaknuta cijena je nešto veća od 1.000.000,00 kuna (135.000 eura).

Inače, vlasnica kuće je Zlata Mrak, majka bivše ministrice graditeljstva u nekadašnjoj vladi Zorana Milanovića, aktualnog predsjednik RH.

– Imam godina koliko imam i više se ne mogu brinuti o objektu kao nekad. Osim kuće, prodajemo i poslovne prostore u prizemnici koja se nalazi preko puta Gradske tržnice – rekla je portalu Bjelovar Live u telefonskom razgovoru Zlata Mrak.

Obiteljska kuća obitelji Mrak, jedne od starijih građansko-obrtničkih obitelji u Bjelovaru, datira iz 1965. godine i sastoji se od 170 četvornih metara stambenog prostora, a gotovo još toliko kvadrata otpada na dvorište.

Inače, kuća obitelji Mrak ima sve potrebne dozvole što, primjerice, nije bio slučaj s garažom koja je izgrađena u dvorištu. Naime, tijekom 2013. godine upravo je garaža bila u fokusu javnog interesa nakon što se ime Anke Mrak Taritaš, tadašnje ministrice graditeljstva, pojavilo na popisu od 6000 građana koji su podnijeli zahtjev za legalizaciju nelegalno izgrađenih objekata.

Ubrzo se doznalo da je tadašnja ministrica zahtjev podnijela u ime svoje majke Zlate kako bi legalizirali garažu koja je izgrađena u drugoj polovici 60-ih godina, piše Bjelovar Live.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> BIZARNA SITUACIJA, ŠTO SE DOGAĐA!? ‘Moj Aljoša jedini je od 450 đaka došao na nastavu. A onda sam primila poziv iz škole koji me izbezumio!’
>>> MESIĆ za Radio Sarajevo: “BLEIBURG JE IZMIŠLJOTINA”, potom se obrušio na crkvu: “Nisu se oslobodili Endehazije!”
>>> Čovjek dovezao automobil na servis jer mu stružu kotači, a serviseri našli bombu: Nakon evakuacije policija ju deaktivirala
>>> JOŠ JEDNA SRAMOTA HRVATSKE DIPLOMACIJE: Nećete vjerovati što je Europa napravila na zahtjev Dačića
Komentari

Najnovije