Petak, 21 veljače, 2020

Mourinhov vapaj prema Fifi: Jako ste nepošteni prema Hrvatskoj, niste joj dali istu šansu!

Kontroverzni portugalski stručnjak Jose Mourinho dotakao se finala Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske i smatra da Fifa nije bila korektna prema našoj reprezentaciji

Trener Manchester Uniteda imao je radno ljeto, jer je za debelu plaću komentirao utakmice za jednu rusku telviziju. On u početku nije vjerovao Hrvatskoj pa je čak mislio da će Dalićevi izabranici završiti svoj nastup još u skupini.

Nije se pokazao dobrim prognozerom, a kako je turnir odmicao Mourinhovo mišljenje o snazi Hrvatske promijenilo se na nabolje.

Uoči finala (17 sati) Portugalac je ukazao na nepoštenu situaciju prema Hrvatima.

‘Vjerujem da su Francuzi slavili u svojim sobama. Ne pobjedu, već vrijeme za dodatni odmor. Imali su 24 sata više za odmor. To je jako, jako nepošteno prema Hrvatskoj’, rekao je Mourinho, prenosi tportal

‘Znam da su televizije dale milijune, ali mislim da se zbog finala oba polufinala moraju igrati istog dana. Zašto ne bismo i jednoj i drugoj momčadi dali iste šanse? To je ogromna prednost za Francusku. Mogu slaviti i što su Hrvati tri puta otišli u produžetke, odigrali su cijelu jednu utakmicu više od Francuza’, dodao je.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> SLAVITE VESELITE SE, HRVATSKA JE IPAK ZLATNA: Luka Modrić zlatna lopta, HVALA

>>> Turisti u čudu: Zar je ovo zaista rodna kuća Luke Modrića?!

>>> (VIDEO) Legendarni Roy Keane: Gadi mi se ta odluka! Hrvatska ovo nije zaslužila

>>> Ante Rebić platio kredite svim mještanima svog rodnog sela

Komentari

Komentari