Split, 11.01.2020 - Ubojstvo u Splitu. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Mostov vijećnik: “A da promijenite metu? Trojica ubijenih konstantno su maltretirala sve oko sebe, dilali reketarili, tukli, prijetili… “

Podijeli

“Trojica ubijenih konstantno su maltretirala sve oko sebe. Dilali drogu, reketarili, tukli, prijetili… Vidim da se dio lokalnih medija sada licemjerno zgraža nad porukama podrške ubojici. A da se za promjenu malo zgražate i oštricu svog pera usmjerite u drugu metu. Za početak da provjerite kako se moglo dogoditi da se jedan od ovih ‘uglednika’ povezanih s određenim ‘miljeima’ na jednom nedavnom svečanom događaju u Splitu slika tik uz predsjednicu?

Svi koji sada daju podršku ubojici ne rade to zato što bi veličali ubojstvo, osvetu i kriminal. To rade iz revolta prema ovom nakaradnom sustavu. Jer da su policija i pravosuđe odradili ono što su trebali odraditi, ta trojica nesretnika bi danas bila živa jer bi bili tamo gdje trebaju biti – u zatvoru”, napisao je MOST-ov splitski gradski vijećnik Josip Markotić komentirajući na Facebooku pohod Filipa Zavadlava na ljude koji su ga iznuđivali i koji je u subotu šokirao i podvojio Hrvatsku.

“Od ovog užasnog zločina (za koji osobno ne mogu naći nikakvo opravdanje) gori je jedino zločin (ne)činjenja korumpiranog hrvatskog pravosuđa. Trojica ubijenih kriminalaca i narkodilera već godinama je poznata policiji i pravosuđu. Dogodilo se to praktički u kvartu u kojem živim. Kafić pokraj škole u koju mi idu djeca “u roku keks” je bio okružen specijalcima. Kako to? Pa jer policija dobro zna tko drži kafić i kakvi se “akademici” skupljaju u njemu. I strahovali su da se ubojica ne spusti do kafića i nastavi osvetničko ubijanje”, otkrio je on na Facebooku.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> (FOTO) SKANDAL U BIH: Pripadnik OS BiH u odori ISIL-a !
>>> Znate li zašto su Crnogorci protiv Srbije nastupili u zelenim dresovima?
>>> Kako izgleda život u najhladnijem naseljenom mjestu na svijetu?
>>> Dačić očekuje da Hrvatska tijekom predsjedanja EU pogura Srbiju, kao “država iz naše regije”
Komentari

Najnovije