Foto: PU zagrebačka

Monstruozan čin: Mladići prvo napili pa više puta silovali djevojku

Podijeli

Ubrzo su mladići ispitani u policiji u kojoj su negirali kazneno djelo već su rekli da je sve bilo sporazumno. Kako ne bi utjecali na svjedoke sudac istrage im je odredio istražni zatvor

Sudac istrage Županijskog suda u Splitu odredio je istražni zatvor dvojici mladića osumnjičenih za silovanje mlade djevojke sa šireg imotskog područja koje se dogodilo još u subotu, doznaje se na sudu.

Prema kaznenoj prijavi mladići u dobi od 29 i 22 godine su 20-godišnjakinju prvo opili, a potom više puta silovali. Sve se događalo u kući u jednom zaseoku kod Imotskog, a djevojka se navodno cijelo vrijeme opirala i dozivala u pomoć.

Imala je bolove u trbuhu i zdjelici

Jedan od dvojice osumnjičenika ju je potom odvezao do njezine prijateljice kojoj se djevojka povjerila, a nakon bolova u trbuhu i zdjelici otišla je u imotski Dom zdravlja.

Tamo je pregledana pa upućena u KBC Split u kojem su liječnici, nakon što su je ponovno pregledali, o svemu obavijestili policiju.

Ubrzo su mladići ispitani u policiji u kojoj su negirali kazneno djelo već su rekli da je sve bilo sporazumno. Kako ne bi utjecali na svjedoke sudac istrage im je odredio istražni zatvor. Hina


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> ZAR OPET? Nova drama s koronom! 3 milijuna ljudi stavili u karantenu, nema van…
>>> OGLAŠEN ALARM: Zaustavljena distribucija dijela cjepiva, prijavljen neobično velik broj alergijskih reakcija
>>> Pušenje ipak ne štiti od korone: Znanstvenici otkrili 3 najčešća simptoma kod pušača
>>> Dušanka Majkić o “paradi” u Bužimu: Rat još traje u muslimanskim glavama
>>> ZAŠTO ONDA CIJEPLJENJE? I nakon druge doze cjepiva i dalje moraju nositi maske
Komentari

Najnovije