Utorak, 14 srpnja, 2020

MODRIĆU PREKIPJELO I ODLUČIO JE SVE JAVNO REĆI: Kapetan Vatrenih progovorio o velikoj krizi i drami oko suigrača

Cijelu je situaciju odlučio komentirati lider momčadi Luka Modrić

Proteklih se dana Europom šire glasine kako je Real Madrid ponovno u velikoj krizi te da je u njenom središtu velški nogometaš i najskuplji nogometaš kraljevskog kluba, Gareth Bale. Pisalo se kako Bale sada sigurno odlazi iz Reala i to nakon što se ponovno posvadio i sa suigračima i sa Zinedineom Zidaneom. Navodno je ovaj put to zaista to i Bale će, prema napisima španjolskih medija, sigurno napustiti Madrid u sljedećem prijelaznom roku.

Zidane je, nakon što je priča o svađi s Baleaom procurila u javnost, pokušao malo iskontrolirati štetu izjavama kako je bilo nesporazuma jer Bale ne priča dobro španjolski te da je zato bilo nesuglasica s ekipom, a na koncu je cijelu situaciju odlučio komentirati lider momčadi i još uvijek najbolji igrač svijeta, Luka Modrić.

Reakcija Modrića

“Gareth i ja smo jako slični. Obojica smo vrlo sramežljivi i ponekad uopće ne pričamo puno”, rekao je Modrić za Club del Deportista. Zatim je rekao kako problema nema i da Bale sasvim dobro govori španjolski, prenosi net.hr

“Gareth priča i razumije španjolski. Dobra je atmosfera u svlačionici, a Gareth se slaže dobro sa svima u svlačionici najboljeg kluba na svijetu. Što se ponašanja tiče, ono je vrlo uzorno i jako se dobro slažemo. Naravno, svatko uživa na svoj način, tako da to morate poštovati”, istaknuo je Modrić.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> NOVI ŠOK IZ VLADE! PUPOVAC OPET UCIJENIO PLENKOVIĆA: Nećete vjerovati što zahtjeva! Ne sluti na dobro
>>> Real Madrid izvjesio cijenu za Luku Modrića koji odlazi iz kluba: Talijani otkrili koja mu je nova destinacija
>>> Srpska povjesničarka koja ne krivi Hrvate za slom: “Jugoslavija je doživjela slom još sedamdesetih, jer je Centralni komitet bio nešto poput Božje volje”
>>> Hrvati, želite li čuvati granicu? Javiti se mogu i umirovljenici!
Komentari

Komentari