Željana Zovko - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=94868712

‘Modriću, nije li te sram? Pa kako spavaš, ovo nije muški nego huljski’

Podijeli

Mamić je rekao i kako je Modrić trebao javno istupiti i stati u njegovu obranu

Zdravko Mamić prozvao je Luku Modrića u svom gostovanju u podcast Inkubatoru. Nekadašnji čelnik zagrebačkog Dinama, nedavno pravomoćno osuđen za izvlačenje više od 100 milijuna kuna iz kluba, javno je progovorio o svom odnosu s kapetanom Vatrenih i nekadašnjim igračem Dinama, prenosi Sportski.Net

“Nažalost, u nikakvim smo odnosima iako se nikad nismo posvađali. Ja sam njegov navijač. Gledam utakmice Reala kad igra Modrić s istim žarom kao kad igra Dinamo. Za mene je on najbolji hrvatski nogometaš svih vremena. On je to postigao svojim radom. On živi za nogomet i zato je Modrić velik i zaslužuje naklon cijelog svijeta”, rekao je Mamić.

‘Odrekao sam se privatnog ugovora’

No nije sve završilo na pohvalama, Mamić je rekao i kako je Modrić trebao javno istupiti i stati u njegovu obranu.

“Ono što mi je neshvatljivo je ta njegova šutnja. To mi nije muški, to mi je huljski. Da čovjek nije sazvao press-konferenciju usred Madrida ili usred Zagreba, lupio po stolu i rekao: ‘P*čka vam materina bezobrazna, pa taj Mamić je mene uzeo kad sam ja bio izbjeglica s 14 godina, taj Mamić je bio graditelj Dinama iz kojeg sam ja otišao u Tottenham. Njegov sin me prodao u Tottenham i Real Madrid. On nije lopov.’ On ima privatni ugovor sa mnom koji sam ja samovoljno raskinuo. Imao sam s njim potpisan ugovor da ću dobivati vječno 20 posto njegovih prihoda. I kad je on odlazio iz Dinama, kako sam ja dobio određen novac, ja sam se odrekao prije 13-14 godina svojih potraživanja koja bi danas bila nekakvih 20 milijuna eura. Pogledajte što mi se dogodilo. Pa Modriću, kako možeš spavati? Nije li te sram?“, rekao je Mamić.

Dio u kojem Mamić govori o Luki Modriću možete pogledati OVDJE.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> NAPETOSTI NA ISTOKU EUROPE: Ruska vojska se sprema za INVAZIJU
>>> Preko 650.000 Hrvata hakirano! Objavili sve: Imena, brojeve mobitela, mailove…
>>> ŠTO NAM SE TAJI? Bill Gates nakupovao poljoprivrednog zemljišta, cure detalji o razlozima
>>> ZA ISTICANJE “ZDS” USKORO DO PET GODINA ZATVORA, PETOKRAKA OSTAJE?
Komentari

Najnovije