slika zaslona/youtube

Ako je vjerovati napisima španjolskog tabloida Diario Gola, hrvatski nogometaš Luka Modrić mogao bi završiti u Interu, iako je nakon propalog posla ovoga ljeta takav aranžman bio gotovo nemoguć.

Modrićev transfer u Inter bio je top-tema, a saga je trajala gotovo mjesec dna. Inter je računao na to da će u svojim redovima s Modrićem kao predvodnikom imati najbolje izglede za osvajanje Serie A, ali transfer je propao.

Prema napisima brojnih medija, ne samo tabloida, već i onih uglednih, Modrić je doista i htio ići u Inter, ali da je Real tome stao na put.

Diario Gol piše kako je posao s Interom moguć samo ako u Real u suprotnom pravcu dođe napadač Intera, Mauro Icardi, dakako uz nadoplatu od još 40 milijuna eura jer Icardi je znatno skuplji igrač od Modrića.

Icardijeva cijena je negdje oko sto milijuna eura, ali Real neće biti jedini koji ga potražuje, u igru se uključio i Chelsea, kojem kronično nedostaje snage u napadu. Međutim, Real ima jednu veliku prednost, ima Modrića, koji je najveća želja Intera.

Autor: Bruno Herljević


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> Marijan Knezović grubo cenzuriran na HRT-u

>>> NEVIĐEN SKANDAL: Ministrica Divjak se osobno založila da se zabrani predavanje Don Damira Stojića

>>> (FOTO) Na ulazu u Mostar postavljen veliki natpis protiv Komšića

KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!