Srijeda, 15 srpnja, 2020

Modrić nakon utakmice dao izjave koje će odjeknuti u Hrvatskoj!

Malobrojni hrvatski nogometaši izašli su pred novinare nakon što su vatreni poraženi u Budimpešti od Mađarske s 2:1. Kapetan Luka Modrić je poručio:

– Nismo odigrali utakmicu u skladu s našim renomeom. Oni su bili čvršći i to im se isplatilo. Došli su do važne pobjede koja nas stavlja u težak položaj – rekao je Modrić i dodao:

– Definitivno se moramo probuditi, prvo upozorenje bilo je protiv Azerbajdžana. Moramo se razbuditi jer ćemo inače imati problema. Napravili smo veliki uspjeh, ali to sada moramo ostaviti sa strane. Ranije sam rekao da će biti teška grupa i to se pokazalo. Moramo se razbuditi.

Jesu li igrači stigli razgovarati nakon poraza?

– Nije sada vrijeme za razgovor, ali sigurno ćemo razgovarati. Nastavimo li ovako imat ćemo velikih problema da se plasiramo na Euro, a to bi bilo ravno katastrofi – izjavio je Modrić te zaključio:

– Moramo biti strpljivi, brže igrati i puno se kretati. To nismo imali danas ni protiv Azerbejdžana. Jednostavno, moramo se trgnuti. Ne shvaćati tragično, ovo je veliki udarac za nas i nismo očekivali, ali moramo imati u glavi da moramo puno bolje, prenosi večernji

Poraz je prokomentirao i Dejan Lovren.

– Tek je početak, imamo još dosta utakmica. Moramo se razbuditi i u idućim utakmicama pokazati naše lice. Boli nas svaki poraz, ali moramo nešto naučiti. A sada smo naučili da nije dovoljno živjeti na staroj slavi, nego gristi svaki dan i pokazati da taj uspjeh nije bio puka slučajnost – rekao je branič Liverpoola.

Što im je Dalić rekao?

– Izbornik nam je rekao da dignemo glavu, naučimo iz grešaka i idemo dalje. Ova utakmica neće ništa promijeniti jer svi imamo strast u sebi.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Zlatko Dalić nakon poraza od Mađara nije skrivao razočaranje; ovo su propusti koje je uočio u našoj igri
>>> NEŠTO SE SPREMA!? Ruski zrakoplovi s vojnicima sletjeli u Venezuelu
>>> ODGOVOR PREDSJEDNICI RH: Komšićevi ustvrdio da Hrvati nisu najstariji narod u BiH
>>> Preokret u karijeri Matea Kovačića; hrvatski veznjak karijeru ne nastavlja ni u Engleskoj ni Španjolskoj nego…
Komentari

Komentari