MISTERIOZNA SMRT NESTALE ZAGORKE: Otpratila je sestru u Zagreb pa odlutala; Pronašli su je sedam kilometara od kuće

Podijeli

Marija Munđer je zadnji put viđena u subotu, a jučer je pronađena oko sedam kilometara od svog doma pored Donje Stubice, u starom toku rijeke Krapine

Jučer je u starom toku rijeke Krapine pored Zaboka pronađeno tijelo žene, za koje je policija utvrdila da se radi o 67-godišnjoj Mariji Munđer iz okolice Donje Stubice. Ona je u subotu otpratila svoju sestru u Zagreb, na vlak za Split, prepričava njezina prva susjeda Marica Novosel, koja ju je tada zadnji put vidjela živu.

“Sestra Ljubica iz Splita bila je kod nje par dana. Te subote sam ih vidjela skupa na kavi u jednom kafiću. Marija je rekla sestri da je bude otpratila u Zagreb na vlak za Split. Sestra joj je rekla da bolje ne, jer je bila slaba i bolesna, ali ona je inzistirala. Otišle su u Zagreb, i tada sam ju zadnji put vidjela”, rekla je Novosel za Zagorje.com.

Sama i lošeg zdravlja

Munđer je nakon smrti supruga i sina živjela sama u kući u Gornjoj Podgori. Njezina je susjeda prijavila nestanak tek u ponedjeljak, kad je niti drugi susjedi nisu vidjeli. Kaže kako su policija i vatrogasci brzo došli te pretražili kuću, podrum i ribnjak, ali je nisu pronašli. Dodaje kako je Marija bila lošega zdravlja.

“Bila je teško bolesna, na živce otkako joj je davno poginuo sin. Imala je i visoki šećer, pluća su je mučila, ali nije se dala doktoru. Kad joj je umro muž potonule su joj sve lađe, a jako ju je potreslo kad joj je lani izgorjela kuća”, priča susjeda i dodaje kako Marija ima braću i sestre koji su joj htjeli pomoći i smjestiti je u dom, no ona nije htjela to prihvatiti.

Misterij nestanka

Susjedi Marici nije jasno što se dogodilo i kako je Marija mogla odlutati kilometrima od svoje kuće.

Komentari

Najnovije