facebook Miro Bulj

Miro Bulj: “Na vlast u Crnoj Gori dolazi Šešeljev četnički vojvoda, osobno je sudjelovao u agresiji na Dubrovnik i time se hvali”

Podijeli

Zastupnik Miro Bulj upozorio je danas ponovo na neaktivnost hrvatske diplomacije, koja, čini se, ne reagira na pojave u susjedstvu na način na koji je to uobičajeno, naročito kad se radi o ratnim sukobima iz bliže prošlosti. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Na vlast u Crnoj Gori dolazi četnički vojvoda Andrija Mandić. Vojvodom ga je početkom 90-ih na Romaniji službeno proglasio Vojislav Šešelj, a Mandić je osobno sudjelovao u agresiji i pljačkaškom pohodu na jug Hrvatske i Dubrovnik s čime se često otvoreno hvali.

Profesor Zdravko Krivokapić koji nominalno vodi tu koaliciju je samo smokvin list. Stvarni vođe su Mandić i mitropolit Srpske pravoslavne crkve Amfilohije. Isti onaj Amfilohije koji je 1991. na Cetinju blagoslivljao Arkanove tigrove i Bele orlove prije krvavog pljačkaškog pohoda na Dubrovnik, o čemu postoje autentične snimke na društvenim mrežama.

Nažalost, u Hrvatskoj se o ovome šuti ali je naš narod u Konavlima jako zabrinut jer im prijete oni koji su ih 1991. protjerali sa zapaljenih ognjišta. Hrvati u Crnoj gori su zbrisani s lica zemlje. Nisu ušli u Parlament jer su srpske službe instalirale drugu fantomsku listu koja ih je spriječila da prijeđu cenzus. Zašto šuti naša diplomacija?

Komentari

Najnovije