Srijeda, 12 kolovoza, 2020

Miro Bulj: ‘Kušćević nam je jasno rekao da će srušit referendum o promjeni izbornog sustava’

Zastupnik Mosta Miro Bulj na svojoj Facebook stranici objavio je status u kojem navodi kako je 19. rujna, nakon emisije Otvoreno ministar uprave Lovro Kuščević kazao zastupnicima Mosta Miri Bulju i Nikoli Grmoji “da će srušit referendum o promjeni izbornog sustava na potpisima”.

Objavu Mire Bulja prenosimo u cijelosti:

“[KUŠĆEVIĆ NAKON OTVORENOG JASNO PORUČIO DA ĆE SRUŠIT REFERENDUM O PROMJENI IZBORNOG SUSTAVA]

U srijedu sam zajedno s Nikolom Grmojom nakon okršaja s premijerom u Saboru otišao na HRT jer je on imao gostovanje u emisiji Otvoreno. Grmoja se s Kušćevićem u emisiji žestoko sukobio, ali je puno zanimljivije ono što se dogodilo nakon emisije. Naime, Kušćević nam je nakon emisije jasno rekao da će srušit referendum o promjeni izbornog sustava na potpisima što se moglo naslutit kad je odbio pravo na promatrače. Čini mi se da ni Plenković ni Kušćević nisu svjesni da bi im takve makinacije mogle konačno izvuć narod na ulicu ali ovaj put masovnije nego ikad prije.”

Podsjetimo, na samom kraju emisije Nikola Grmoja uputio je odgovor ministru Kuščeviću: “Most zato što je želio provoditi reforme nije mogao ni izdržati dulje od šest mjeseci s HDZ-om koji ne želi nikakve reforme koji samo uhljebljuje i uništava ovu zemlju i ovakav HDZ najveći je kočničar bilo kakvih promjena i razvoja Republike Hrvatske.

“Populizam na djelu”, uzvratio je Kuščević na Grmojine riječi, na što mu je Grmoja poručio “Vi ste jedan najveći populist, koji pozdravljate s ‘Hvaljen Isus i Marija’ a opstruirate i referendum i ostalo, a izdao sva svoja načela, da bi ostao u ministarskoj fotelji. Vi ste najveći populist u hrvatskoj Vladi.

Komentari

Komentari